Je smutné a vlastně těžko pochopitelné (protože čínské restaurace u nás byly i před revolucí a po ní rozkvetly), že někdo před deseti lety nedokáže jíst hůlkami a nad PHO omdlívá. Jako autor tohoto receptu. Myslím, že by se neměl věnovat radám nad vařením vietnamských, asijských ani jiných přeshraničních jídel. A spolu s řadou diskutujících skončit u hovězího vývaru.
Když jsme s manželkou cestovali před roky Víetnamem, bylo úžasné, že PHO vaří před každým domem, krámem, často bylo těžké se dozvědět, zda pro sebe, nebo na prodej. Ale bylo to jedno. PHO je zpravidla první ranní jídlo, vždy jiné, vždy skvělé a pokud se zastavíte, můžete si talíř dát. Jí se hůlkami a v druhé ruce držíte lžící (tedy nevyjí se nudle s masem a nakonec zbytek vypije), nýbrž tyčkami si podáváte pevné části do úst a sousto doplníte vývarem (lžicí).Správné a nejlepší PHO se vlastně ve Vietnamu vaří stále - do hrnce se dodává maso, když ubyde, a jede se dál.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Nestihl jsem první polovinu a zjistil, že si to nemohu pustit zpětně. A nahrát díly dopředu taky nelze, protože u TV nemohu sedět pořád. Tahle strategie mě hodně rozladila.