a není vám proti srsti, vzít od sousedky kuřátko, které si tam tak šťastně žije, běhá, raduje se s ostatníma ze života a nenecháteho v klidu zestárnou? A místo toho si vzít raději starou, nemohoucí slepici, která už má všechno to dobré za sebeou a sama si dobrovolně lehá pod sekeru aby mohla skončit v hrnci?
Pardon,špatně jsem to napsal,samo že jsem myslel slípku,nebo kačenu,oni by také nezabili malé kuře.
To maso není dobré,smrdí pomalu už na talíři,ani psi o ně nestojí.Chtěla bych vidět toho dobráka,co něco takového koupí.
Přesně,nejjedovatější maso že všech,a ještě plné antibiotik,aby tohle všechno vůbec ty tři měsíce před porážkou přežili. Kuřecí z obchoďáku na mém jídelníčku chybí již několik let,jen od sousedky z vesnice si ho občas dopřeji.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Tak rekord v půlmaratonu byl už překonán borcem z Česka ,a plavání pod ledem myslím že překonal otužilec David Vencl,opět Čech.A když probíhal výzkum s bratrem Wima Hofa,který se vůbec neotužuje, měl podobné výsledky jako Wim,a zjistilo se že oba mají nadměrné množství tzv. hnědého tuku,který vzniká právě při otužování a jeho tréninku.(mají ho také malé děti,a později se ztrácí)Wim je trošku genetická anomálie, a marketingově toho uměl skvěle využít.Otužování funguje,dechové techniky také,ale musím říct že jeho metoda mě příliš nesedla,lepší je dělat tyto věci každou zvlášť.