přiznávám se, že jsem alergický na klasické čecháčkovské kecy, že to má někdo předražený a že je zloděj. Autory většiny takových výkřiků jsou jednodušší lidé, kteří nemají vůbec ponětí o gastro businessu a netuší co všechno za náklady takové provozování hospody obnáší. To neznamená, že si sám někdy nemyslím, že je něco předražené, ale pokud neznám strukturu nákladů, tak jde jen o můj pocit.
Kecy co vše stojí a jaké jsou náklady. Zavřít všechny hospody a je to! Žrát se to nedá. Prostě kuchaři neumí dnes vařit v tom je ta drahota nákladů.
Pane Trundo .
Jste prase , poděkovat Holoubkovi za postup do pohárů vyhazovem?? Výstavní prasárna. Majitel muže vše ? Co vaše řeči když přicházel Holoubek o koncepci atd .
Proboha Holoubek tu nic neudělal, vše je práce Marka Kuličem. Holoubek prohrál co se dalo. Stačí otevřit oči! To jste Vy Češi už jiní nebudete.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Co to je zase za článek?! Prosím ať články na Seznamu píší lidé s IQ80 a vyšším.