Dobrý den, myslím že jde o docela zdařilou interpetaci Škody 1100 OHC, nikoli Felicie, která měla zcela rozdílné hmoty a tvář. Dílko je to povedené, klobouk dolů 👍
odkaz na Škoda 1100 OHC:
a pro porovnání Škoda Felicia:
Na druhou stranu...Felicii zná asi každý ale Škodu 1100 OHC jen málokdo.. prostě vize jménem Škoda. To jméno prodává a budí emoce, jak kladné tak i záporné. Držím Vám do dalšího tvůrčího života mnoho zdařilých a hlavně realizovaných nápadů. S pozdravem Miloš Hladký
Krásný nezávislý článek :--))) To si najdete vesnici, kde je nezaměstnanost, dávky, exekuce, hlavní fotku vyfotíte cikány a je to. Pak ještě 5 x zdůrazníte, že se schází s lahváčem v ruce a máte připravenou půdu. Babiše volí lůza - vůbec to není manipulativní. Tohle je novinářský hnus - fuj!
než začnete kritizovat, zajeďte se do Rovné podívat.... to jak je vyfoceno a popsáno je realita..... Bohužel ne jen v Rovné.
i kdyby byly sto let staré, tak je to přeci jedno. Důležité je, že jde o pomoc, kterou druhá strana přijme... V současné době se jedná o obnovení zničené infrastruktury a lidé budou rádi i za ty "třicet let" staré trolejbusy. Redaktorka to mohla v článku hloupě zopakovat ještě několikrát.... a nebo mohla nakoupit nové.
MH
Já bych to vaše nadšení ze stavby s vepřovice zas tak nesdílel.
stavba.tzb-info.cz/cihly-bloky-tvarnice/4278-problemy-s-pouzitim-zdiva-z-nepalenych-cihel
Záleží kde stavba stojí. V případě zaplavení je vepřovice opravdu časovanou bombou...., ve vyšších oblastech pak může stavba z "hlíny" sloužit staletí, ale má své limity. Ve stavebnictví pracuji s historickými stavbami více jak dvacet let a viděl jsem mnohé, jak z hlediska technického tak z hlediska statického. Hliněné stavby mají své limity jako každá jiná a jsou - li zabezpečeny technické podmínky pak nevidím problém aby zde stavba stála i několik staletí, což se týká všech konstrukcí, materiálů a staveb. A za mne? S mojí vepřovicí jsem v klidu :)
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Bohužel je to postupná likvidace malých hospod. Nakupní ceny sudového piva jsou neúměrně vysoké. Cena je vyšší než z u lahvového a je jedno o jakou značku jde.... Přitom jeden sud je 100 piv, jedno umytí a jedna plomba- zátka. Kdežto u lahvého je to o umytí 100 lahví, 100 zátek a 100 etiket... plus 5 bas, které při dopravě zaberou daleko více místa než jeden sud.... ať počítám jak počítám, něco mi tu nesedí. Za pár let malé hospody nebudou a točené bude max v restauraci k večeři s tučnou přirážkou... už teď nemají lidi kam chodit....