Dobrý den,všem v diskuzi-protože jsem byl před "tisíci" lety línej tak jsem nechal žábry,oči,zkrátka vše,mimo žluči samozřejmě a nějak zvláště jsem to neoplachoval a vývar byl dokonalej.Od té doby to jinak nedělám.To není rada,zkrátka moje skušenost.
Já mám na každý pokrm vždy jednu vařečku,sice mě to strašně zdržuje při vaření než najdu tu pravou mezi desítkami dalších,ale výsledek je chuťově nepopsatelný.-Jinak mám i velkou vařečku"na zadek",třeba pro autorku.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Dobrý den,všem v diskuzi-protože jsem byl před "tisíci" lety línej tak jsem nechal žábry,oči,zkrátka vše,mimo žluči samozřejmě a nějak zvláště jsem to neoplachoval a vývar byl dokonalej.Od té doby to jinak nedělám.To není rada,zkrátka moje skušenost.