Není možno otevřít diskuzi bez videa. Chtěl jsem jen vědět čím ten patlamatla plní ty knedlíky. Je zajímavé, že maso hned v první minutě peče bez prošpikování, ale na konci tam ten špek má. Proč se k takovému propůjčí Pan Sapík? Aha many, many, many.
Už na začátku říká , že je maso pro špikované . Když budete koukal již při solení to je vidět .
A já zase nevím, proč si někdo mysli, že má právo kritizovat něčí názor v diskusi, ať už je jakýkoliv😉🤷🏻♀️
Já jen říkám, že kritici co hejtují video hodinu po vydání nejsou normální. Vy alespoň píšete že to vyzkoušíte ale oni ani nevědí jak se drží vařečka. Kritiku umí napsat každý, ale pochválit? Chodí sem jen prudit. Kubíček a nejen on mají velké koule, že ve svých videích i nadále pokračují.
Hele vy chytraci co jen kritizujete nechte si to pro sebe. Nikdo Vás to vařit nenutí. Mě podle Kubíčka zatím vše chutnalo a zahuštujte si čím chcete. A zkuste raději něco natočit sami. Myslím, že jsem neslyšel ve videu otázku co se Vám nelíbí. Tak na to prostě nekoukejte!Kubíčku za mě velké díky za každé video👍
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Obdivuji autory , že Vás hejtry nepošlou někam. To maso není vůbec suché ,vypadá to skvěle . Nikdo Vás to nenutí vařit ani sledovat . A pokud chcete maso šťavnatější použijte bůček nebo plec ,ale na to Vám asi mozková kapacita nestačí .Jste prostě jen kritici .