Panino alla milza jsem poprvé jedla v Palermu na slavném tržišti Vucceria. Známý mě dovedl k dědovi, který měl obrovský hrnec přikrytý kostkovanou utěrkou, rozřizl teplou obrovskou housku, pokapal olejem, dal pltátky rajčete, cibuli a pak zalovil v hrnci a něco nacpal do housky a 2 000 lir. Byla to pohádka chutí. Druhý den jsem tam šla znovu a už jsem byla cliente, tak to bylo jen za 1 000. Co jsem přesně jedla nevím a nechci vědět, ale bylo to boží. Poslala jsem pak k němu lidi z orchestru a všichni si libovali. JInak jsou skvělé rybí závitky, obalené ve osmažené strouhance a plněné směsí s rozinkami.
1
Sledujících
0
Sleduje
1
Sledujících
0
Sleduje
Sensai 38°C je super, kamarádka se mě ptala, zda mám nalepené řasy.