Třeba ve zlaté uličce v Pha, je žebractvi veliký byznys.
Žebrák je hlídaný rusky mluvící mafií.
Žebrák dostane na jídlo a rusák shrábne vše.
Ale chtěl jsem to říci jinak.
Žil jsem pět let v Chicago.
Veterán z války, se dřevěnou nohou, stál na křižovatce, ale ten nežebral.
A víte proč nežebral?
Protože měl nohu ze dřeva a všichni to viděli.
A víte kolik lidí mu za den dalo dolar né li více?
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ano, je to přesně tak.
Město to pronajímá za tyto metry, za neskutečné peníze.
Proto ten produkt je drahý jak je drahý.
Poděkuje městu, za drahé langoše a klobásy.
A to se nebavím o nakoupení surovin do stánku, které se třeba neprodají...
Kdopak vám to zaplatí.,
To samé funguje i na festivalech.
Zaplatíš za místo 50.000,-KČ za výkend a když prší, jseš v mínusu.
Je třeba si uvědomit, že příprava jídel a ingrediencí, pro prodej u stánku pevného nebo v přívěsu jsou přípravy jídel, 14 dni nazpět.
Navice, hygiena tzn, úřad, vám nepovolí, jakékoliv, něco co jste prodávali včera.
Vše musí být čerstvé,...