Takový rébus řeším nyní. Pamatuji si, jak manželka dělala karbanátky. To byla vůně! Nyní je koupené maso bez "smradu" ale i bez vůně! To maso je něčím napajcované! Čím? Všechny masa nemohou smrdět, protože jsou chemicky upravené! I když trochu zapáchaly, tak karbanátky voněly. Potraviny za socializmu byly kvalitnějsí, než za tohoto kapitalizmu!!!
Hlavně vodou - dala jsem péct do remosky maso na mor. vrabce, a když jsem se po 10ti minutách na to podívala, tak maso plavalo ve vodě a místo pečení se vařilo. A nebylo to poprvé - a je úplně jedno, jestli to koupíte u řezníka, nebo v super-hyper balené.
taky jsem dávala syna od 18 měsíců do jeslí, jenže mě nic jiného nezbylo, byla jsem na něj sama a mateřská byla jen 6 měsíců. Ale taky vím, jak to bylo hrozné pro mě a hlavně pro malého, ráno jsme vstávali v půl šesté, abych byla do půl sedmé v jeslích, a do sedmi v práci. Auto jsem neměla a jesla a práce byla na druhém koci města, Každé ráno brečel a já s ním...
Stejná zkušenost, bylo to strašné.
Vánoční nákup jedině v Německu. Mají ceny přesně jak píšete, jezdíme tam jednou měsíčně. Také jogurty, sýry, drogerie a krmivo pro kočky v akci se vyplatí.
Do Polska jezdíme méně, ale přítel tam nakupuje cigarety, já maso, kytky a věci do dílny v hobby marketu. Auto máme na plyn, takže pohoda.
Minulou sobotu jsem si v německém Kauflandu koupila velkou řezanou kytku za necelých 3,5eur - dodnes je jak čerstvá. Když jsem si jí občas - už to nedělám - koupila u nás v Albertu za téměř dvojnásobek, ještě ten den večer byla půlka kytek na vyhození, a do rána nepřežil většinou ten zbytek.
0
Sledujících
2
Sleduje
0
Sledujících
2
Sleduje
To, co je momentálně na pultech všech obchodů bych se bál dát i prasatům. Část je zelená, část je ovadlá a ten zbytek je nahnilý, že vypadá, jako by chtěl z bedny odejít po svých. Tak jak z toho mám vybrat? To autor nebyl v obchodech? Měl by se jít kouknout, čím nás krmí. 👎👎👎
4 odpovědi
1
Sledujících
2
Sleduje
1
Sledujících
2
Sleduje
A to vše za hubičku - v Albertu jen za 69,90