Moje tchyně mi roky dávala k narozeninám a vánocům alkohol. Přitom jsem nikdy alkohol nepila. Nejčastěji jsem dostávala starorežnou mysliveckou. Už jenom ta "vůně" ve mě vzbuzovala odpor.
Vánočka se povedla tak dokonale, že ji pro jistotu ani nerozkrojil. To těsto nebylo vůbec zpracované, rozpadalo se ještě před smotáním. Je to jedna velká katastrofa. Škoda surovin.
Nechápu, jak si v jedný místnosti nechám vytvořit luxusní obývák, jídelnu, hudební koutek a kuchyň. Jo, a pracovna v ložnici je taky mistrovský kousek. Buď paní interiérová designérka zapomněla na koupelnu, nebo nestála za pohled?
Uf, takže si koupím maso na minutku a budu ho trápit hodinu na sporáku. I to další vaření už opečených žampionů je zbytečné. Zbytečně taky v každém videu opakovaně předvádíte, jak umíte loupat a krájet cibuli.
Nechápu, jak přišel "kuchař" na to, že je to fantastická zálivka. I ten postup je hodně nepovedený. Do rajčatového salátu je určitě lepší červená cibule nakrájená na jemné plátky, ne tohle dřevorubecké krájení.
Tak, zrovna papriku na kusy prodává i Billa a Albert. V kvalitě zeleniny a ovoce nelze vybrat. Všechny řetězce se snaží co nejdráž prodat a tvářit se, že je vše stále čerstvé.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Žehličkou spálila, tak jí dali kulmu. To je rozdíl. Už vidím, jak každý den dělá lokny.