Dodneška sem naprosto nepochopil jaké riziko mi hrozí v restauraci kde se jdu pouze najíst nebo si sednout s kamarádem na pár piv. Byl sem několikrát v restauraci těsně před tím než je zase zavřeli. Stoly a hosté daleko od sebe personál roušky nebo respirátor když někdo odešel přišel číšník s dezinfekcí stůl řádně postříkal a utřel. Mělo to nějaký řád a riziko dle mého naprosto minimální. Dneska se všichni scházíme doma garáže a sklepy se proměnily v bary s výčepem a scházíme se úplně normálně v 15 i více lidech když se něco slaví bez roušky bez respirátorů a chlastáme az do rána a žádný covid nikdo nemá..
A nadáváte že se to šíří. Ovšem také vaší vinou...
Moje žena drží dietu tedy hubne už asi 20 let. Občas se jí zeptám kolik vážíš? Není nadšená... Ale dělám to naschvál zejména když se udělá nějaké jídlo, řekněme o víkendu a ona ho nejí s tím, že drží dietu a jídlo pak zbývá a navečer do sebe "nahází" polovinu nanukového dortu (1/2 kila...), druhý den když stojí na váze, hned otázku nadhodím. A neměla radost když jsem měřil děti - výšku a dělal čárky na zdi a chtěl to po ní také. O tu umazanou zeď jí nešlo, ale tu výšku...
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Občas dříve pravdu měl, ale jen občas. Devadesátá léta jsou jeho práce. takže už by měl mlčet a k ničemu se nevyjadřovat...
1 odpověď