1) Pochybuji, že odtáčel 2 deci. Autorka článku se snaží zveličovat. Nafukuje problém, který není.
2) Nechápu, proč autorka článku zdůrazňuje, že pivo odtáčel do odpadu a ne do půllitru. Co by s ním v tom půllitru měl dělat? Dotočit a prodat? Takže oxidované pivo odtočit ano, ale nevyhodit a dodatečně prodat?
Mám pocit, že autorka článku je jeden z mnoha těch hospodských, kvůli kterým stojí kvalita čepovaného piva v českých hospodách za ....(doplňte dle uvážení)... a zákazníci za něj stále vyšší ceny už nechtějí platit.
Souhlasím s textem. Osobně jsem alergický na to, když pan Šíp dělá tzv. "blbého" a skákáním do řeči se ujišťuje jestli vše pochopil správně, přičemž diváci chápou na první dobrou a tenhle prvek je neskutečně otravuje. Naštěstí v poslední době se už vyhýbá infantilním "lechtivým" fórkům. Ale občas ho stále lákají a ujíždí si na nich, ačkoliv ostatním je až stydno.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Proč z toho, proboha, děláte nějakou pomyslnou hitparádu? Z jakého důvodu to číslujete vzestupně? Přemýšlíte někdy nad svojí prací?