Máme také vyvýšené záhony 1 m x 3,50 m a 70 cm na výšku. Z terasových prken s výstuhou ze závitových tyčí ve dvou výškách, aby se váhou zeminy nerozložil, a vnitřní stěny obložené nopkovou folii. Celá konstrukce stojí v rozích a podélných stranach v rozestupech na zámkové dlažbě, aby se minimalizovata vlhkost do dřeva. Výplň stejně jak u příspěvku níže.
Děláno loni na podzim.
Letos první úroda, mrkev sice nic moc, ale hrášek, okurky, ředkvičky, celer, salát a dýně úplně na pohodu.
Udělali jsme vyvýšený záhon i na borůvky, ten je jen 45 cm na výšku, 60 na šířku, a 8 metrů na délku, naplněný pouze zeminou na borůvky, a keříky letos byly obsypané. A
Na příští rok budujeme pyramidu na jahody.
To že na kruhovém objezdu bliká vlevo, pokud nevyjíždí prvním nebo druhým výjezdem je ve francii úplně běžné. A v anglii nutné, jelikož jsou tam víceproudé kruháče. A přijde mi to správné , protože tím dávám najevo těm co chtějí vjet na kruhák, že pokračuji na další výjezd a oni musí počkat a ne mi tam vjet. Protože někteří řidiči začnou při výjezdu z kruháku blikat těsně před výjezdem, nebo až když už odbočují, protože jim dojde že měli blikat. Myslím si že to přispívá i k plynulosti dopravy na kruháku.
Je to opravdu legální vydírání. Vždyť si tu nemovitost kupuji za už jednou zdaněné peníze. Tak proč platit další daň. Platíme daň z daně. ☹️
Je to úplně stejné jako s dálniční známkou.
Koupim si v třeba v únoru dálniční známku, v červenci se rozhodnu auto prodat, a pokud nový majitel dálniční známku nechce, tak prostě propadne, protože za podstatný zbytek roku mi už peníze za dálniční známku nikdo nevrátí. A dát si ji na jiné auto nejde, protože je nepřenosná. 🤔
Legální okrádání. 😭😭😭
Budu si patlat po skle bramboru, a zůstanou mi tam šmouhy od škrobu. Ha ha ha.
A když jse hlavně o cukr obsažený v bramboře, nestačil by slabý cukerný roztok.?
I když tomu stejně nevěřím. 🙂 Jen si člověk zapatlá okno. Vždyť rozmrazovač v rozprašovači nebo ve spreji zase tolik nestojí. A kolikrát jej člověk použije, když si bude přední okno zakrývat. 🤔 Opravdu výživný článek.
To chci vidět ty montážní dělníky, jak pracují při 10 °C.
Vždyť jim zkřehnou prsty a nic nesmontují.
A nebo pekaře, jak mají v pekárně 16 °C.
To pak budeme čekat na rohlíky do odpoledne, než jim nakyne těsto.
Takové nesmysli může vymyslet jen někdo, kdo v životě nepracoval rukama.
Inteligentní blb = neschopen samostatného života.
0
Sledujících
1
Sleduje
0
Sledujících
1
Sleduje
Takže dubajská čokoláda je vlastně pralinka plněná nudlemi a pistácie. 🤔
Zajímavá kombinace. 🙂