Celé jakž takš dobré, ale jsem vyvařený, 55 let, profi asi jen 4 roky a snažím se to dělat jako doma, nakonec od začátku koronáče vařím doma pro větší rodinu a zpracuji týdně 5 kg masa, ale bez chuti bych to nevydal, nejdříve to musí chutnat mě!!! Vařím takto pro rodinu a tchyni,nekaluluji nájem bytu, ale jsem na podstatně pžíznivějších cenách, i kdybych platil kuchaře i elektriku v kuchyni. Pak je otázka Servisu, kolik toho dokážou prodat a zároveň prosvítit!!!
Ve střeše karavanů je větrání,které můžete otevřít a zavřít.Nebo nastavit jen mikro ventilaci.
Mikroventilace takovým kamnům určitě nestačí, otevřenou střechou utíká nejvíc tepla a CO2 nebo CO jsou těžší než vzduch, takže zůstávají v místnosti dole i při otevřené střeše. Zapnout lednici, mikrovlnku a konvici na prodlužku s vodiči o průřezu 1,5 mm bych také nedoporučoval...
Co komín ? Zděný nebo jen roura ven ? Zděný podléhá 1x ročně revizi kominíka - bude ? Plechový v zimě dehtuje. Odpady, jsou přihlášeni ? Exkrementy jen do trávy ? Jak ekologické ! V zimě zmrznou, izolace veškerá žádná a i kdyby karavan obložili polystyrenem, tak zůstanou "fuky," protože nebude kompaktní, zima půjde i z podlahy (a jak !!) a také od střechy. Mytí z kohoutku je málo, sprchy ve škole ? Parazitují na vodném/stočném z rozpočtu školy. Co třeba praní ? Co bezpečnost přívodu 220V prodlužovačkou ? Mají elektro revizi a přechodové jištění ? Těch otázek by asi mělo být víc - a ne jen ode mne.
Co kamna, když sežerou kyslík v místnosti, tak se hoši asi udusí, né???
1
Sledujících
0
Sleduje
1
Sledujících
0
Sleduje
To je možný. Ale stejně máte kyvnou vidlici. Nebo vy máte kejvnou,vidlici?
1 odpověď
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Tím není jedinečná, to maj všechny motorky, ale v době, kdy se na nich jezdilo masově jí nikdo jinak neřekl.
1 odpověď