Už se moc těším jak se synovcem vyrazíme na Duklu. Je to skvělá alternativa pro fanouška fotbalu v Praze jak vidět ligový fotbal a lístky jsou snadno dostupné za slušné ceny. Kluk miluje historii a Dukla je historicky nejúspěšnější český klub v evropských pohárech (semifinále PMEZ 1967 mimo jiné). Jako dítě jsem hltal povídky Oty Pavla a měl jsem to štěstí, že v rámci vojenské služby jsem mohl krátce na Julisce sloužit a velká čest byla i osobní setkání a povídání s legendou klubu panem Josefem Jelínkem, který v té době měl na starosti údržbu stadionu. Takže optimální klub pro rodiny z okolí (my ze Suchdola), případně jako druhý klub pro kohokoli kdo má rád fotbal a nemůže sehnat lístky na ten svůj.
Měl jsem tu možnost před dvaceti lety v Perthu žít. Západní Austrálie je nejsilnější ekonomika v celém regionu a na co vždy rád vzpomínám je to, že šéf sice z vás drhne kůži za živa, ale zároveň si člověk také vydělá. A bylo absolutně normální, že kdo šel na cigaretu, tak si regulérně musel odpípnout pauzu. Náklady na mzdy jsou tam úplně jiné než u nás a úspěšní podnikatelé umí opravdu dobře počítat. Nevidím jediný důvod proč se vůbec takový článek dostane do novin. Pokud jedná v souznění se zákonem, není důvod se tomu divit. Nemyslím že třeba AB to má jinak, který chce řídit stát jak firmu, ale řadovým zaměstnancům platí jen něco málo nad zákonným minimem.
A ten terminál dezinfikuje? Nebo si před každým použitím terminálu myje ruce nebo bere rukavice? Nezlobte se, tento argument u mě neobstojí. A to platím oběma způsoby 50:50 a nemám s tím problém. Dýško po domluvě s personálem většinou hotově. Chci ho dát tomu, kdo mě obsluhoval a vařil k mé spokojenosti. Ne majiteli a účetní.
Sice nedezinfikuje, ale rozhodne na nej nesahá tolik lidí. Zároveň není problém ten terminál dezinfikovat před, pravidelně v průběhu a po práci. Při platbě se číšníka ptám jestli mu nevadí dysko ke kartě a v podnicích kam chodím tak nevadí.
Všech obhájců cashe v gastru bych se rád zeptal na to kolikrát viděli číšníka, jak po přijmutí platby v hotovosti si běží umýt ruce? Já si to moc nevybavuji, ale netvrdím, že takoví nejsou. Na penězích je opravdu velké množství špíny a bakterií. A tou rukou co na ně šahá, tak tu vám pak vrazí do talíře s gulášem. Mě osobně by nevadilo, aby se v gastru platilo bezhotovostně z hygienických důvodů.
Myslím, že byste neměl pošlapávat svůj talent, Miroslave. Přihlaste se do chvalně známé soutěže Master chef. Jako porotce, pochopitelně. Vysoký specialista, který valí maldonskou sůl se přece nebude ternovat s nějakými učni.
Myslím, že současní porotci dělají svou práci velmi dobře. Cítím z vašeho příspěvku sarkasmus, ale musím vás ujistit, že vařím opravdu rád a asi něco o tom vím, když dělám přes dvacet let v pohostinství, včetně mezinárodních zkušeností. Od mytí nádobí, vaření, pinglovani, nakupčí potravin a nápojů 5* hotelu
Jste vidlák? Samota mi nevadí a capslockem bylo označeno slovo před ochutnáním. Moji přátelé to respektují a já respektuji, že po ochutnávce někteří dosolí nebo přidají více pepře. Není to často, prý vařím velmi dobře a jídlo mám ochuceno tak akorát. Na talíři dochucujeme maldonskou solí a pepř zásadně z mlýnku. Také rád používám čerstvé byliny. Pokud někdo trvá na magi, tak si musí přinést svoje, já ho nemám.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Nebudeš ty pražák, že máš tak debilní komentáře a v palici nas.áno ?
1 odpověď
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Spíše moravák žijící v Praze. To je vražedná kombinace