Nechápu, jak může někdo tak stupidně lhát! Ano, maso bylo ještě v 60.letech v mnoha domácnostech na talíři max 2krát do týdne, a výběr nebyl zrovna pestrý, ale bylo kvalitní. Později už to bylo mnohem lepší, pracoval jsem v 70. a 80. letech jako kuchař a moc dobře vím, jak luxusní byla šunka, debrecínka, cikánská (tu už dnes ani neuvidíte), šunkový salám (lahůdka!), atd. atd. Dnes cokoliv z toho koupíte, je plné vody a v lednici druhý den nelibě zavání! A to nemluvím o chuti, dnes je to bída, všechno chutná podobně. Hlavním důvodem je to, že dříve bylo maso z našich chovů, dnes dělají uzeniny (samozřejmě vyjma soukromých chovatelů) z nekvalitního zmrazeného masa ze Španělska, Německa atp. Proto nemohou dosánnout té kvality a chutě jako v minulosti!
3
Sledujících
0
Sleduje
3
Sledujících
0
Sleduje
Jak vidím od novinářů titulek", Skvěle", tuším, jak to dopadne....opět bych se rád mýlil.
1 odpověď