My používáme indukci jeden rok a řekl bych, že jak vaření tak ohřívání je v pohodě, jen se člověk musí naučit jaký výkon nastavit k udržení ohřevu při vaření třeba brambor nebo polévky. Hučí jen při vysokém výkonu, ale ne nějak nahlas. Jediné co je u nás problém je smažení, tam se nám ještě nepodařilo zjistit jak dosáhnout rovnoměrného ohřevu oleje/sádla a řízky se vždy na okraji dělají déle. Na plynu jsme tento problém nikdy neměli. Uvažuji i o koupi plynového vařiče na bombu a nechat ho na dvoře, smažit jinde než v kuchyni spojené s obyvakem by také byla výhoda,akorát v zimě by to byl trochu problém...
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Stačí trochu přemýšlet. Když vidím "značkové máslo" za relativně dobrou cenu tak první na co se podívám je váha, a pokud je to klasická čtvrtka, tak druhá věc je složení...