No ono je to tak, ze se zřejmě majitele restauraci nastavili tak, ze nasadí jim optimální cenu zastresenou vyšší cenou surovin ale dost casto si uz nikdo neláme hlavu tim, jakou gastronomii potažmo kvalitu produktu zákazníkovi předloží. Protoze neni technicky mozne aby smazeny sýr stal ve vstupech stejne jako „svíčková” na smetaně. Takze jednoduše, asi to buď nebude skutečně svíčková co se vaří 3 hodiny nebo proste smazeny sýr za 200 Kč neodpovídá ceně vstupu a restaurater si přidává obrovskou marži. A potom se tedy nemohou hospodsti divit, ze chodí min lidi. Třetina zůstane, třetina na to proste nema penize a pak jsem asi ja, který to jednoduše z principu nechce zaplatit
Souhlasím, minulý týden jsme byli ve Znojmě a ceny tady většinou byly jakš takš. Na obědy jsme chodili. Pivo také v relaci. Co mě štvalo byl poměrně častý požadavek na platbu v hotovosti. Také se držím hesla že vše má svoji hodnotu a tak kde je to "hodně" přestřelené nejdu.
Nespletl jste se a nereagujete na zcela jiný článek? A pokud čirou náhodou reagujete na tento, tak mám zcela jasnou představu o obsahu Vaší "mozkovny"! Zřejmě obsahuje něco hnědého, mazlavého a zapáchajícího!
Otázka zda Vaše reakce je adekvátní. Ten článek je tragický a normální průměrně nadaný šimpanz by ho musel brát jako rady pro duševně opožděného jedince. To co jste napsal do závěru předposlední a poslední věty mi navodilo pořekadlo "soudím tebe podle sebe". Nebo ne? Jinak děkuji za Vaši reakci.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Totálně hloupý název článku i text jako celek. Autorka je zřejmě hodně prostoduchá. Je to normální, že se musí zvýšit "povinné ručení". Za 35 mega dnes nezaplatíte např. sundání autobusu ze silnice s x zraněnými...
3 odpovědi