undefined
Vyhledat
Osobní menu
Seznam.cz
Hlavní stránka

Nadja Praus

0
Sledujícich
2
Sleduje
Příspěvky82Příspěvky a odpovědi1 tis.Líbí se5
  • Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    Nadja Praus
    Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    komentoval
    Před 1 rokem

    Paní Karolína je sice hezká, ale záběry na její obličej jsou častější než na přípravu moučníku - raději bych viděla její ruce.

    Ve videu nebo pod ním chybí podrobný rozpis surovin. Ani ve videu není uvedeno množství některých surovin.

    Suroviny jsem si podle videa vypsala a předkládám je pro zájemce:

    Těsto:

    250 g mouky hladké

    1 špetka soli - vmíchat do mouky

    20 g droždí - kvásek

    3 ČL cukru

    ??? mléka vlažného

    2 žloutky

    60 g másla povoleného

    60 g sádla

    Náplň ořechová:

    vlašské ořechy - zlehka opražit nasucho, nasekat drobně

    mléko vařící

    cukr moučkový + vanilkový

    1PL másla

    1 PL medu

    Tam, kde nejsou uvedena množství, si je asi budete muset vymyslet.

    STREAM.CZ
    Křehké a vynikající ořechové rohlíčky
    Tradiční i cizokrajné recepty vás Karolína naučí vždy s úsměvem a díky zkrácené verzi to stihne za pár minut. Od polévek až po dezerty – z bohaté škály výtečných receptů si vybere každý mlsný jazýček. Nezkrácené verze a více pohodového času s Karolínou si můžete užít na primaplus.cz
  • Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    Nadja Praus
    Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    komentoval
    Před 1 rokem

    Očekávala jsem rohlíčky, ale jsou to šátečky .......

    STREAM.CZ
    Křehké a vynikající ořechové rohlíčky
    Tradiční i cizokrajné recepty vás Karolína naučí vždy s úsměvem a díky zkrácené verzi to stihne za pár minut. Od polévek až po dezerty – z bohaté škály výtečných receptů si vybere každý mlsný jazýček. Nezkrácené verze a více pohodového času s Karolínou si můžete užít na primaplus.cz
  • Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    Nadja Praus
    Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    komentoval
    Před 1 rokem

    Hnus na n-tou. Kdyby si autorka kabelku uháčkovala, byla by snad hezčí a podstatně levnější.

    Odkaz 1  

    Odkaz 2  

    YOUTUBE.COM
    DIY Crochet Zipper Purse
    CZ.PINTEREST.COM
    #Shorts DIY Crochet Zipper Purse
    STREAM.CZ
    Elegantní psaníčko z podprsenky: K plesovým šatům i do města!
    Naplňte svůj šatník elegancí a pohodlím s psaníčkem z podprsenkových košíčků. Nezáleží, jestli si připravujete na plesovou akci nebo vyrážíte do města, toto stylové a pohodlné psaníčko je ideálním doplňkem.
  • Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    Nadja Praus
    Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    komentoval
    Před 1 rokem

    DOTAZ k následujícímu textu:

    "KONTROLU komína provádíme minimálně 1x ročně pověřenou osobou (vyhláška č.34/2016 Sb.). Při kontrole spalinové cesty je zjišťován aktuální technický stav komína, …….., Pověřená osoba …., která  REVIZI provádí, o ní musí sepsat potvrzující zprávu, jejíž kopii byste měli obdržet."

    Při KONTROLE komína provádí pověřená osoba REVIZI komína ???

    Potvzující zprávu sepisuje tedy o KONTROLE nebo REVIZI ?

    Potvzující zprávu - kopii bychom měli obdržet, nebo MUSÍME obdržet ?

    Takovéto informace, jaké jsou uvedeny v článku, jsou asi většině lidí na dvě věci: na nic a na ..... .

    DREVOSTAVITEL.CZ
    Pokuta až 100 000 Kč za chybějící revizi. Češi neznají povinnosti a pak musí platit
    Chybí vám revize komína? Nejen že vám hrozí vysoká pokuta, ale ani pojišťovna vám v případě požáru nemusí uhradit škody. Připravili jsme pro vás proto přehled důležitých informací o povinnosti revize.
  • Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    Nadja Praus
    Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    komentoval
    Před 1 rokem

    Totéž zde: Odkaz  #

    MAGAZINDOMA.CZ
    Recept na maggi z libečku: Uchovejte si jeho chuť na celý rok
    Pokud máte na zahradě libeček, bylo by škoda, kdybyste jej nevyužili a neuchovali jeho chuť například na zimní období. Připravit z něj můžete vynikající a jednoduché maggi.
  • Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    Nadja Praus
    Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    komentoval
    Před 1 rokem

    Odkaz 1  

    PRAVNIPOMOCONLINE.CZ
    Darování nemovitosti pro případ smrti
    EPENIZE.EU
    Na co pozor u darování pro případ smrti
    Pokud chcete uzavřít darovací smlouvu pro případ vaší smrti, zbystřete. Měli byste totiž vědět, že vaše smlouva se nebude v mnoha ohledech posuzovat jako klasická darovací smlouva, ale jako povolání odkazovníka a ustanovení odkazu pro případ vaší smrti v následujícím vypořádání vaší pozůstalosti. Jaká jsou tedy pravidla?
  • Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    Nadja Praus
    Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    komentoval
    Před 2 roky

    A ještě ke kultuře stolování. Teď mne mnozí asi ukamenují, protože Chris je miláček, kterému snad vše chutná, ale jeho kultura stolování je hrozná. Jedině Ukrajinka a Australanka používaly vidličku i nůž. Inda i Vietnamku chápu - jejich způsob je odlišný od našeho. Já bych také dala přednost našemu příboru místo hůlek.

    STREAM.CZ
    Chlupaté knedlíky s uzeným rozdělily cizince na dva tábory. Sledujte reakce!
    U dnešního dílu zmátl cizince už název. Z čeho jsou chlupy na knedlících, proč je před podáváním neoholili? Nakonec ubohé nevinné chlupaté knedlíky zařadily mezi "kontroverzní potraviny". Totiž: někdo je miluje a někdo nenávidí. Komu chutnalo?
  • Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    Nadja Praus
    Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    komentoval
    Před 2 roky

    Tak jsem si myslela, že Australany nikdo nepřekoná, ale Mexičanka je zcela převálcovala a maximálně zabodovala:

    5:17 - "Jsem naštvaná, protože jsem jasně řekla, že mořské plody nejím, a vy jste mi dali tohle! Chlupaté koule (tj knedlíky) s mořskou řasou (asi zelí) a nějakou rybou (vepřové)."

    A my ani nevíme, že na polích pěstujeme hlávky mořské řasy a v moři, které nemáme, chováme prasátka......

    STREAM.CZ
    Chlupaté knedlíky s uzeným rozdělily cizince na dva tábory. Sledujte reakce!
    U dnešního dílu zmátl cizince už název. Z čeho jsou chlupy na knedlících, proč je před podáváním neoholili? Nakonec ubohé nevinné chlupaté knedlíky zařadily mezi "kontroverzní potraviny". Totiž: někdo je miluje a někdo nenávidí. Komu chutnalo?
  • Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    Nadja Praus
    Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    komentoval
    Před 2 roky

    Mexičanka: "....mořské řasy z vašich řek" - to je hláška tisíciletí !!! Že by neznala rozdíl mezi mořem a řekou?

    STREAM.CZ
    Chlupaté knedlíky s uzeným rozdělily cizince na dva tábory. Sledujte reakce!
    U dnešního dílu zmátl cizince už název. Z čeho jsou chlupy na knedlících, proč je před podáváním neoholili? Nakonec ubohé nevinné chlupaté knedlíky zařadily mezi "kontroverzní potraviny". Totiž: někdo je miluje a někdo nenávidí. Komu chutnalo?

    1 odpověď

  • Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    Nadja Praus
    Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    komentoval
    Před 2 roky

    Ukrajinka: "Voní to rozvařeně" - musí mít jinak uzpůsobený čich - já např rozvařenou vůni neznám........

    STREAM.CZ
    Chlupaté knedlíky s uzeným rozdělily cizince na dva tábory. Sledujte reakce!
    U dnešního dílu zmátl cizince už název. Z čeho jsou chlupy na knedlících, proč je před podáváním neoholili? Nakonec ubohé nevinné chlupaté knedlíky zařadily mezi "kontroverzní potraviny". Totiž: někdo je miluje a někdo nenávidí. Komu chutnalo?
  • Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    Nadja Praus
    Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    komentoval
    Před 2 roky

    Když má slovo původ ve vězeňském argotu - kde asi k němu puberťáci přišli? Ve vězení sami ještě být nemohli ......, leda tak v pasťáku ......

    NOVINKY.CZ
    KVÍZ: Vyznáte se v řeči dnešních náctiletých?
    Také máte občas pocit, že byste při komunikaci s náctiletými potřebovali tlumočníka? Pak vězte, že v tom nejste sami. Řeč dospívajících se mění s každou generací, tudíž to, co bylo in ještě před pěti lety, je dnes často považováno za standard a občas i za archaismy. Prověřte si s námi, jak rozumíte současné generaci dospívajících.

    1 odpověď

  • Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    Nadja Praus
    Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    komentoval
    Před 2 roky

    Opět vynikající vtip !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    TN.NOVA.CZ
    Jurečka: Politici v Česku berou málo. Někteří si za tu dřinu zaslouží víc peněz
    Někteří čeští politici nemají adekvátní platy, přestože dřou jako šrouby. Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka (KDU-ČSL) to řekl ve speciálním čtvrtečním Napřímo s Bárou Divišovou. Manažerské pozice v privátním sektoru jsou zaplacené násobně více, argumentuje. Každý, kdo ústavním činitelům peníze závidí, podle něj může kandidovat a náročné povolání si vyzkoušet. Pokud vláda odmítá začít u sebe, nemůže po lidech chtít ani korunu, reagoval expremiér Andrej Babiš (ANO).
  • Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    Nadja Praus
    Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    komentoval
    Před 2 roky

    Co ušetříte na přípravku, to prošustrujete na vodě na oplachování.

    STREAM.CZ
    Jednoduchá vychytávka, která ušetří spoustu peněz při mytí nádobí
    Prostředek na mytí nádobí dokáže mizet z lahve neuvěřitelnou rychlostí. Ukážeme vám jednoduchý trik, jak můžete mycí prostředek velmi snadno ušetřit.
  • Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    Nadja Praus
    Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    komentoval
    Před 2 roky

    Rahat neboli lokum, neboli „turecké potěšení“ - měkké kostky připomínající konzistencí želé:

    Odkaz 1   - léta nebyl k dostání, ale jak chutná dnes, nevím.

    TIKI - dvě šumivé kostičky (cca 1,5 x 1,5 x 1 cm) v balení, buď žluté (lepší) nebo červené - ty se otíraly o jazyk, dokud to dotyčný vydržel nebo dokud se kostička nespotřebovala. Také se mohl maličký kousek ukousnout a začala se vám v puse tvořit spousta pěny. Tiki bylo určeno do vody jako šumák.

    Jedlý papír, fialky (báječně voněly i chutnaly), cukrkandl, eskymo za 50 haléřů, zmrzlinové poháry od Myšáka, a

    mnoho, mnoho dalšího.

    KOLOBOK.EU
    Rahat SULTAN ovocný 400g
    STREAM.CZ
    Nejlepší sladkosti našeho dětství
    První chutě a vůně sladkostí a dobrot, které jsme okusili či ucítili v dětství, jsou neopakovatelné. Člověk je nevnímal tak konzumně a samozřejmisiticky jako dnes. Bylo to něco výjimečného, krásného. Škoda, že si každé sousto, barvu, tvar i zmíněnou vůni dobrůtek a pochutin neumíme v dospělosti užít tak jako "zamala." Trápíme se zákazy, dietami a nostalgickými vzpomínkami. Tak se pojďme u dnešního Fenoménu potrápit dvojnásob. A doporučuji vám u toho slupnout nějakou oblíbenou lahůdku!
  • Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    Nadja Praus
    Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    komentoval
    Před 2 roky

    TURECKÝ MED, tvrdý, že se nedal ukousnout.

    Pro mne je nezapomenutelný tvrdý turecký med - veliké špalky medu, z kterého prodávající na vysokém dřevěném špalku sekerou odsekával malé kousky, které nám strčil do kousku papíru a my je cucali celou dobu, co jsme byli na pouti, často i po cestě domů. Když jsme šli na houpačky nebo kolotoč, tak jsme na tu chvíli jednoduše med zabalili do toho papíru a strčili do kapsy. Pamatuji si na něj z Matějské pouti, když ještě bývala v Dejvicících u Matěje - hned vedle dnešního kulaťáku.

    Později se na poutích místo tohoto tvrdého medu začal prodávat měkký mezi dvěma oplatkami, ale to bylo něco úplně jiného, zcela nepodobného, a ten mně ani trochu nechutnal.

    Od té doby jsem ten tvrdý už ani okem nezahlédla - škoda, byl vynikající a dlouho vydržel.

    STREAM.CZ
    Nejlepší sladkosti našeho dětství
    První chutě a vůně sladkostí a dobrot, které jsme okusili či ucítili v dětství, jsou neopakovatelné. Člověk je nevnímal tak konzumně a samozřejmisiticky jako dnes. Bylo to něco výjimečného, krásného. Škoda, že si každé sousto, barvu, tvar i zmíněnou vůni dobrůtek a pochutin neumíme v dospělosti užít tak jako "zamala." Trápíme se zákazy, dietami a nostalgickými vzpomínkami. Tak se pojďme u dnešního Fenoménu potrápit dvojnásob. A doporučuji vám u toho slupnout nějakou oblíbenou lahůdku!
  • Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    Nadja Praus
    Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    komentoval
    Před 2 roky

    To je zase objev tisíciletí.....

    KUPI.CZ
    10 jedlých květin, které můžete pěstovat i na vlastní zahradě. Jak chutnají?
    Proměňte svůj talíř v rozkvetlou louku. Jedlé květy si v kuchyni zamilujete. Všechna jídla budou díky nim barevnější a lahodnější na pohled i chuť. Existuje jich celá řada a pěstovat či sbírat je můžete snadno i na vlastní zahradě. Máme pro vás seznam nejoblíbenějších jedlých květin i stručnou charakteristiku jejich chutí. Které jsou vhodnější do sladkých dezertů a které ideálně zpestří saláty a slané pokrmy?
  • Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    Nadja Praus
    Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    komentoval
    Před 2 roky

    Když budete jíst banány jako opice, tak to bude OK, za chvíli budete skákat po stromech - když je budete loupat obráceně, tak to asi onemocníte nebo zblbnete.

    Jablka - nedávno jsem četla jiný chytrý článek (ale tomu bych snad i věřila), že jádřinec se jíst nemá, protože tvrdé slupičky v něm obsažené se mohou přilepit na sliznici a tím ji poškodit.

    KUPI.CZ
    Jak se má správně jíst jablko nebo banán? Zásadní chybu dělá většina lidí
    Ve škole nás učí mnoho důležitých věcí, ale pamatujete si, že by vám někdo vysvětloval, jak správně sníst jablko nebo banán? Možná si říkáte, že to musí vědět každý. Opak je ovšem pravdou, většina lidí to dělá špatně. Poradíme vám, jak už nechybovat při konzumaci tohoto populárního ovoce.
  • Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    Nadja Praus
    Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    komentoval
    Před 2 roky

    Ze všech těchto jídel nevařím jen Karlovarské muffiny.

    Bramborové placky dělám bez vajec a másla a strapačky bez vajec, ale říkáme jim chlupaté noky a jsou trochu větší (těsto nabírám ČL).

    NOVINKY.CZ
    Recepty na báječné přílohy trochu jinak
    Brambory? Rýže? Proč ne, naše dnešní přílohy však budou přece jen o trochu složitější. Zaměřil se na ně šéfkuchař pražské restaurace Talíř Denis Wágner.
  • Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    Nadja Praus
    Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    komentoval
    Před 2 roky

    Odboural mne Andy (4:15) po zjištění, co jedl: To jsem teď něco jako kanibal ......

    Když maso bylo z krávy, tak .....???

    STREAM.CZ
    Cizinci poprvé ochutnají líčka s kaší. A jako bonus pravé medvědí maso
    Delikatesa ze staročeské kuchyně, se kterou mají problém i někteří našinci. To jsou hovězí líčka. Jak se s ní popasují cizinci, zachutná jim?

    3 odpovědi

  • Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    Nadja Praus
    Nadja Praus

    0

    Sledujících

    2

    Sleduje

    komentoval
    Před 2 roky

    Stephen, Austrálie - zajímavé je sledovat jeho reakce:

    2:58 - palec nahoru;

    3:10 - Tohle je kur.a dobré!;

    3:19 - Dobrota;

    3:38 - Jak jste to dělali? Na grilu?

    3:40 - ODPOVĚĎ.: Jedná se o pomalu pečená hovězí líčka.

    3:46 - A do pr.ele!

    3:52 a 5:21 - takže jsem právě žral něčí ksicht?;

    a následně talíř odstrčil a nedojedl.

    Jeho reakce na medvědí konzervu, kterou mu ukázali:

    6:17 - Já nebudu žrát žádnou posra.ou pandu!

    Stephene, to byl ale roztomilý medvídek PANDA, že!!!

    STREAM.CZ
    Cizinci poprvé ochutnají líčka s kaší. A jako bonus pravé medvědí maso
    Delikatesa ze staročeské kuchyně, se kterou mají problém i někteří našinci. To jsou hovězí líčka. Jak se s ní popasují cizinci, zachutná jim?

    1 odpověď

  • Kariéra
  • •
  • Nápověda
  • •
  • O Seznamu
  • Ochrana údajů
  • •
  • Reklama
  • Smluvní podmínky
  • •
  • Vývojáři
Copyright © 1996–2025, Seznam.cz, a.s.