45 minut tepelné úpravy by rozhodně Salmonelu vyřešilo. O to větší kravina je ten Váš příspěvek. Pro likvidaci většiny zárodků Salmonely stačí aby celý pokrm prošel teplotou cca 75C po dobu alespoň 15 vteřin. Proto je nesmysl abyste se otrávila z tepelně upraveného masa. Takže i pokud by maso Salmonelu obsahovalo po takové úpravě je to nesmysl a chyba nastala při prasácké přípravě křížovou kontaminací. Ale chápu, že většina tydýtů na novinkách Vám ten rádoby blábol abyste byla zajímává, spolkne.
Prasácké přípravě? Protože někdo 100x neomyje nůž? Chtěla bych vidět Váš účet za vodu 🤣🫶🏼
Nejsem fanda Tesca, za mě je to jeden opravdu z odpadních řetězců, ale teď tu o karkulce. Otrávit se 3x Salmonelou? Při přísnosti veterinárních kontrol je to velice nepravděpodobné. A pokud by už došlo k výskytu, tak správná tepelná úprava masa Salmonelu zlikviduje. Takže nás tady nebulšitujte.
Jestli Vám připadá 45 minut málo na tepelnou úpravu kuřecího, tak mně to přijde dost 😀👍🏻 tady žádný přísný kontroly rozhodně nečekejte. A občas si zkuste přečíst i ty cedulky u pokladen, pokaždý tam psali o tomhle mase, aby to lidi nejedli, protože byl nalezen výskyt Salmonely. Ono navíc stačí, když neomejete nůž a nakrájíte jím třeba zeleninu, kterou si k tomu chcete dát. Ale chápu, tam už Vaše logika nesahá 🙃🙃🙃
A jak víte,že očkovaný může být přenašeč?Jste epidemiolog?
Vy asi určitě nejste. Již třetí lékař, s kterým jsem hovořila, mi řekl totéž. Lidé, kteří jsou očkovaní, mohou bez mrknutí oka přenášet mutace, které si příroda přirozeně tvoří. Nejspíš proto, že není vypatlaná jako ty hovada, co nařizujou tyhle nesmysly..
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Jako jo, castecne to chapu proc a ze jsou duvody.
Na druhou stranu, ja kdyz nepujdu do prace, tak dostanu za ten den 0kč. Zároveň v pondělí si musím vzít kvůli tomuhle volno tzn. těch 0kč v pondělí bude pro me realitou. A předpokládám, že oni, co zustanou doma, to teda zaplacené mají.
1 odpověď
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ne, nemáme 😉