Mám problém s vrácením.
1)Nemám doma prostor na ukládání nestlačených lahví.
2)Nemám čas lítat si obchodu s taškami plnými lahví.
3)Ano, jsem si jistá, že přijde zdražení Obchody budou muset platit zaměstnance, kteří ten bordel budou muset zpracovat.
Nechápu, k čemu je to dobré. Jsme nejlepší v třídění, takže proč zavádět tento nesmysl? Je to jen další šikana a buzerace lidí a způsob, jak z nich dostat víc peněz..
Nakupujte ve skle. Vlastně nemáte čas lítat do obchodu, tak nevím jaký máte problém .
Docela jsem se pobavil. Naštěstí mám doma tu opravdu normální ženu, která má svoje mouchy a nedokonalosti, stejně jako já. Někdy unavená, někdy plná energie, někdy otrávená, za chvíli zase ukecaná. Trochu bordelářka, ale ne tolik, jako já. Ano, s věkem trošku "vyrostla", ale to já taky.
Důležité je, že se ve svých nedokonalostech doplňujeme - to, co nedává ona zvládnu já a naopak. A doplňujeme se i v tématech na povídání, smyslu pro humor, i v tom pelechu. Proto nám to klape už skoro 20 let.
Dokonalý vztah není o tom, že v něm musí být dva dokonalí lidé. Objektivní dokonalost totiž neexistuje. Je o tom, že se musí potkat dva kompatibilní lidé. A ti když se potkají, tak mají vyhráno.
Krásně napsáno.
Tak v průmyslu jsme byli na špici než nastoupili po 2 sv. komunisti. A pak už se jelo na dluh, příp. s nedostatkem (zvyšování poptávky a umělé udržování neefektivních výrob apod.). Když tohle padlo a nastoupilo tržní hospodářství a konkurence jak domácí, tak zahraniční... tak fabriky krachly..
Vybudovat "průmysl" trvá několik desetiletí. Zrušit ho také není hned, vy vládo..
Naprosto s vámi souhlasím. Mnoho lidí si myslí, jak efektivně se za komunistů pracovalo, ale skutečnost byla jiná. Továrny byly dotované a některých výrobků byly plné sklady. Na východ se dodávalo a nikdo neplatil.
Ono říct málo nebo hodně nic nevyřeší, když to jídlo není k jídlu. Pokud je to jídlo dobré a děti si naberou, kolik zrovna chtějí, věřím, že zbytků rapidně ubyde. Pamatuju na svá dětská léta v jídelně. Nedalo se to žrát, maso jsem schovával pod kaši, abych tu šlichtu mohl vrátit. Dokonce v té jídelně moje mamka chvíli pracovala, měla to jídlo k obědu zdarma a po měsíci to přestala jíst. Nevydané porce mohli dokonce nosit domů. 14 dní to táta trpěl (je šetřivý), pak už to nechtěl ani vidět. Po měsíci to nežral ani pes. To je pak jedno, kolik si nandáte, stejně to vrátíte.
Tak moje zkušenost ze školní jídelny je úplně jiná. Vařili nám výborně a to bylo jedno jídlo bez výběru! Ale bylo to v době, kdy v obchodech nic nebylo, na maso a jiné potraviny byly fronty a bez známých jsi nic nesehnal. Naše jídelna byla dobře zásobována a kuchařky byly skvělé,žádné polotovary a dochucovadla se nepoužívala. A také naše generace nevyrůstala zmlsaná.
Češi by ji jedli, ale nemají se k ní téměř jak dostat. Nenažrané supermarkety, když už ji do sortimentu zařadí, tak si přirazí takovou marži, že na to běžný člověk nemá. Takže ji berou jen občas a dávají tomu právě ten punc výjimečnosti a exkluzivity (čímž si zdůvodní tu astronomickou cenu). V běžné masně na ni nenatrefte a přes e-shop se spousta lidí bojí maso objednat. Takže asi tak.
Pokud nemáte známého myslivce, tak se běžný člověk se zvěřinou v obchodech nepotká.
Souhlasím.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Patrik nedělá nic jiného než bojkotuje životaschopné projekty a zdržuje stavby. A žije z toho! Už by mu to měl někdo vytmavit-
1 odpověď