Žádné trauma ze školní jídelny jsem neměl a nemám. Máma 40 let pracovala v provozu jako vedoucí školní kuchyně, v podstatě ze socialistických sajrajtů vykopala dvě perfektní kuchyně a snažila se přimět lidi, abych furt nežrali jen knedle a kobzole. To, že školnímu vyvařování trochu brání tzv. spotřební koš, to je věcí jinou. Ale jídelny, kde si už můžete vybírat ze dvou až tří jídel, kde se vaří moderně a v konvektomatech, kde se hledí na to, aby děcka neměla ucpaná břicha jen hranolkami, těm a jejich pracovnicím byste měli líbat ruce, protože v podstatě za minimální mzdu vytváří trojnásobek svého pracovního výkonu - chystají svačinu, oběd a svačinu (když jde o školky). To je jako by za tři úkony dostávaly jen jednu částku, což je fakt. A jídlo nechutná zle, to jen dochucovadla a to, že většina rodin nevaří a žere ve fastfoodech, případě si objednávají jídlo, které je přesolené, překořeněné a vytuněné, dělají z jídelen bubáky, kterými rozhodně nejsou. Velice pozdravuji do školní kuchyně ZŠ Englišova v Opavě, protože tam jsem jídal naposledy, a děvčata mají zlaté ruce!
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Tyjo,neni to zrovna tenhle generator nahodneho textu Bureš,co by si mel odpocinout?Naveky? V base?
1 odpověď