Řízek třeba v českém Krumlově stojí 370,kdo žil v minulém režimu si poradí,za takové peníze si koupím 2 kila masa a za dvě hodiny se na mě řízečky smějí,ty osmažené strouhanky v restauraci nechci.No a 70 za půllitr zrzavé vody může platit pouze bohatý podnikatel a senátoři,poslanci a tak,5 piv stojí 350 za takové peníze koupím v makru dobré víno.Jo když budu pobírat plat jako pracující v Německu (110 OOO) budu chodit na obědy i na večeře do restaurace.Jak správně píšete může za to vláda, která zvedá daně, neustále vše zdražují a slibovali jak daně zvedat nebudou.
Můžete mi říci, co vše vláda neustále zdražuje? Rád se nechám poučit.
Když je rodinný dům a 120 litrový bojler, který se zapíná na noční proud, jak chcete docílit (když po obědě budete mít nádobí v teplé tekoucí vodě) aby na večerní mytí (koupání) byla teplá voda když ji v poledne vypotřebujtete a bojler se znova zapne až ve 22 hodin?
Takže to nebylo kvůli šetření penězi, ale kvůli zásobě teplé vody.A instalovat větší bojler?V koupelnách bývalo místo pouze jen na takový bojler, větší by se nevešel.
V tom případě doporučuji zapojit bojler na permanentní proud, a teplé vody bude dost a stále.
Celé generace myly nádobí pouze v teplé vodě a nikdo z toho nebyl nemocný.Celé genrace myjí nádobí v mycích prostředcích (jar, pur atd atd.) pak se to trochu opláchnulo a nikdo z toho není nemocný.
Takže nevím, proč by se nádobí mělo mýt pod tekoucí vodou?
Protože ta teplá voda prostě teče a je to hygieničtější a rychlejší než to máchat v jarové vodě a špíně z dříve již umytého nádobí. Tož tak!
To jste asi jediná.Ještě jsem neslyšel od lidí z paneláků, že by se snažili šetřit vodou, protože hromada lidí myje (myla, protože nyní mají už třeba myčku) nádobí pod tekoucí vodou, což pro mne, z rodiného domu kde musím platit elektřinu za zapnutý bojler, je nemyslitelné.Nehledě na to, že bojler se ohřívá až v noci, tak při mytí nádobí po obědě pod tekoucí vodou, tak navečer není teplá voda na vykoupání (osprchování).
Tak kolik jste už našetřil? Musíte být určitě multimilionář, ne-li miliardář.
Je treba zacit zastresovat i mensi kurty a prostory klimatizaci zregulovat na rozumnou teplotu okolo 26-28 stupnu… toto bude postupem casu nezbytne pro realne udrzeni zdravi a bezpeci hracu a hracek… az se tam vedrem nekdo slozi s trvalymi nasledky, budou mit praci soudy a organizatori zbytecne tezkosti…
Blbost! Nikdo je nenutil, sami si to vybrali. Lituje někdo např.slévače, kteří v podobných teplotách pracují denně a určitě ne za takové peníze? Když jim to vadí, ať to nedělají! A teď do mě!
Milý Michale, evidentně kecáte. Pohlreich byl v pořadu Máme rádi česko pouze jednou!! A není to sotěž,kterou by pořádal Prachař.A jinak Pohlreich měl několik pořadů o vaření,o průzkumu hospod a restaurací, tj. Ano šéfe, Dost šéfe, Teď vaří šéf a nebo Šéf na grilu aj.. To jsou pořady ve kterých on jako dobrý kuchař dává lidem recepty a tipy.Takže klaunem nejspíše se jevíte vy.
Nevím odkud jste, ale pokud vám Zdenda imponuje, tak u vás musí být krásně .....
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Vy umělče, jestli se chcete hrát na učitele, tak mluvte alespoň trochu spisovně. Z té vaší češtiny je mi blbě už teď. Jak blbě mi teprve bude, až budu podle vás i vařit! Už raději "nevopíkejte" a buďte fit!