To není pomalu pečené koleno, nýbrž opečené vařené koleno. A to je setsakramentský rozdíl! Jak v názvu, tak v konečném výsledku!
Skutečné pečené koleno chce jen sůl a žádný pepř, nové koření, cibuli , česnek, mrkev a já nevím co ještě. Zkuste tento recept:
Koleno se naloží na 48 hodin do slaného nálevu (50g soli na jeden litr vody) a uloží do chladničky. Pak maso vyjmeme z nálevu, otřeme papírovou utěrkou
a kůži nařízneme. Vložíme do pekáče, podlijeme 1 - 2 dcl vody, zakryjeme poklicí a dáme na pět a půl hodiny do trouby vyhřáté na 130°C. Poté pekáč
odkryjeme, teplotu zvýšíme na 200°C a půl hodiny dopékáme pro barvu a kůrčičku. Chuť vepřového masa bez příchutí různého koření a zeleniny je skvělá!
Doporučuji.
Je to ale pokrytectví! Říká, že jí vadí, že ji lidé okukují a fotografují. Kdyby jí to vadilo, stačí požádat personál, že si to nepřeje a hotovo. Ale ono to je na druhou stranu přece jenom dobré, protože u celebrit platí: O kom se nemluví a nepíše, jako by nebyl, i když je v těžké osobní situaci. Holt, popularita chce své!
Nejvíce mě fascinuje, jak ten neuma používá jídelní příbor. Drží ho jak prase kost, divím se, že si ještě neublížil. I když možná ano, ale nám to samozřejmě neukázal.
A vrcholem bylo, když se mu stále nedařilo brambor přihrnout na vidličku k sýru, že ho prostě napíchl na špičku nože. A pak se už ozvalo jen ono známé "mmmm".
Vskutku odborník na gastronomii každým coulem.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Jestli je ten polský salát lepší než ten váš, nevím. Ale pokud ano, tak ten váš musí být hrůza a děs a proto věřím, že ten polský je lepší. Dobrou chuť!