Tento autor článku je úplně mimo. Pracoval jsem dřív jako číšník v soukromé restauraci. .majitele restauraci přemýšlejí jak co nejvíc ušetřit nelegálně všude. Výplaty jsou na černo
Číšníci dostávají minimální mzdy a pak dostávají peníze od majitelů bokem. Karty jsou jediný co nejde zfalšovat. Tržby samozřejmě krátí a nikdo je nekontroluje. Jediné EET byl strašák. Všichni kňučí a před restaurací stojí auta za miliony. Mě se třeba stalo že jsem nedostal mzdu ,že prý nemá a jel na dovolenou do Thajska. Pak mě odhlásil na sociálně. Je to běžná praxe v restauraci. Toto se děje běžné zaměstnancům. O surovinách ani nemluvě. Opečené brambory si dá v restauraci jenom blázen. Fritovací olej se mění až když už skoro hoří. Ale jsou také výjimky a to je fakt málo. Třeba v hotelu to si nedívali.
Nějaký způsob povinné evidence tržeb funguje v 17 zemích EU. Konkrétně:
na Slovensku,
v Polsku,
v Belgii,
v Litvě,
v Lotyšsku,
na Maltě,
ve Švédsku,
v Rumunsku,
v Bulharsku,
v Řecku,
na Kypru,
v Chorvatsku,
v Rakousku
v Německu,
v Portugalsku,
v Německu
a ve Slovinsku.
ODS a celá vláda podporuje podnikatele aby tento stát živili zaměstnanci a nepoctivý podnikatele tu mají žně.
To vše přináší současná vláda.
Tento arogantní sprostý kuchař jehož zajímají jen peníze udělá pro ně vše. Restaurace ,kterým pomáhal už neexistují. Mají nového majitele nebo jsou zavřené. Žádný úspěch to nemělo. V Pardubice V rybárně jim namluvil aby vařily jen ryby a po několika málo měsíci to krachlo. Není to Praha.. jedem.ma rad rybu a ten druhý musí mýt na výběr něco jiného když rybu nejí. Ve Vámberku na náměstí radil ,že mají dělat domácí palačinky a tím to našlo. Taky už je jiný majitel
2
Sledujících
0
Sleduje
2
Sledujících
0
Sleduje
No my máme nulovou daň za knihy a knihy jsou levnější?? Tak k čemu to je? Vydělala na tom jen senátorka Němcová a ta se jen směje jak zas vydělala.
3 odpovědi