Šťavnatá krkovice, kterou ani nebudete muset trhat. Rozpadne se na vidličcePečená krkovice – recept od kamaráda Mám super recept od mého kamaráda – pečenou krkovici, kterou si můžete upravit podle vlastní chuti. Je to skvělý základ pro trhané maso do hamburgerů nebo si ji můžete připravit na plátky s křenem a hořčicí pro výraznější chuť. Maso je šťavnaté, plné chuti a perfektně se hodí na různé způsoby servírování. Celý postup i ingredience ve videu. Ingredience 1,2kg vepřové krkovice plnotučná hořčice směs koření na krkovici 300ml piva křen Pečeme na 120°C - 4hodiny poté přilijeme 300ml piva a pečeme opět 4hodiny stále na 120°C Pokud máte možnost použít sondu, tak mužete v druhé fázi po 4+ 2 hodinách a nastavte teplotu sondy na 93°C ta se vám již o vše postará ;-) Na hamburgr housky plnotučná hořčice cibule kyselá okurka pečené maso jalapeno papričky sýr salát rajče majonéza Přeji vám dobrou chuť.