Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
komentoval
Před 3 měsíci
Vlastíku, jestli je tu někdo odpornej, tak jseš to ty a hodně. Zajímalo by mě co jseš zač. 99% receptů dědy jsou super. Čím zalejváš omáčky ty ?? Destilkou ??
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
komentoval
Před 3 měsíci
Dneska jsem to zkusil a bylo to víc než dobré. Co se týká komentářů ohledně druhu jater, tak si to udělejte třeba s hrošíma... S vepřovýma to bylo super -:)
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Katastrofa...... Není stáhnutá kůže..... Co s těma šupinama na ní ???
Já filetuju výjimečně, když už tak kůži většinou nechávám, ale to první co se před filetováním musí udělat je sundat šupiny.
Když se filetuje a sundá i kůže zbyde tak necelých 50% ryby.