Kubíčku, Kubíčku.... katastrofa... z toho masa co tam máš uděláš tak akorát hovězí na houbách.
Stejk musí být aspoň 2,5-3 cm vysoký což u vysoký roštěný vychází na cca 300 g na porci. Když seženeš maso z mladý jalovičky nebo bejčká tak se to dá udělat dobře. Lepší je zajet do Makra pro argentinský nebo uruguayský maso. Je dražší, ale určitě lacinější než u nás propagovaný za studena stařený a člověk to nedělá každý víkend. Mám odzkoušený 3 cm porce 2 x 7 minut. Žádný pepř, pouze sůl a mastnej rošt. Dobrou chutˇ. Komentář je fakt hroznej.....
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Vlastíku, jestli je tu někdo odpornej, tak jseš to ty a hodně. Zajímalo by mě co jseš zač. 99% receptů dědy jsou super. Čím zalejváš omáčky ty ?? Destilkou ??
1 odpověď