Nechápu proč to nazýváte hnusem,každý si ho dělá po svém a ani tento nevypadal jako hnus.Možná bych chtěla ochutnat ten Váš!!!
Je jako vaření pejska a kočičky. Vařit všechno dohromady ?? Takhloe velké brambory budou mít 20 minut málo, celer a petržel budou na kaši.
Beru, ža každý si může dát do bramborového salátu co chce, ale Hradišťanku ?? ani ne 1/2 lžičky hořčice ?? Vajíčko ??
Sbírám recepty a zkouším je. Bramborový salát delám podle Sapíka. Zkuste a možná jinak dělat nebudete.
1 kg lojových brambor
0,3 kg mrkev
0,1 kg celer
0,1 kg petržel
0,1 kg mražený hrášek
1 ks velká cibule
0,4 kg sterilované okurky
3 lžíce lžíce hladké hořčice
0,4 kg majonézy
Sůl, pepř, cukr
Na ozdobení (já nepoužívám)
Kudrnka
5 vařených vajec
Brambory se uvaří, za tepla se oloupou a nechají se vystydnout do druhého dne. Zelenina se uvaří a nechá se rovněž do druhého dne vystydnout. Může se zalít lákem z okurek.
Druhý den se vše nakrájí na malé kostičky. Cibule se nakrájí nadrobno a je dobré ji spařit horkou vodou. Nadrobno se dále nakrájí okurky.
V míse se vše smíchá tj. brambory, zelenina, hrášek a spojí se to majonézou. Na ochucení se přidá hořčice, dle chuti lák z okurek, sůl, pepř a špetka cukru.
Při podávání se ozdobí kudrnkou a na čtvrtky nakrájenými vejci.
Dobrou chuť
PCH
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Katastrofa...... Není stáhnutá kůže..... Co s těma šupinama na ní ???
Já filetuju výjimečně, když už tak kůži většinou nechávám, ale to první co se před filetováním musí udělat je sundat šupiny.
Když se filetuje a sundá i kůže zbyde tak necelých 50% ryby.