Stačí přečíst tuto větu:
" Pro smažení kapra je vhodné používat oleje s vysokým bodem zakouření, jako je například slunečnicový ............ olej "
a hned je jasné že je celý článek totální blábol a autorka článku nemá o vaření ani potuchy.
Proč? Protože slunečnicový olej je na smažení naprosto nevhodný právě kvůli velmi nízké teplotě, při které se přepaluje a cokoliv na něm usmažíte, tak znehodnotíte.
Se divím, že je tento článek ještě na stránkách "Seznamu", skoro bych řekl, že je to zločin.🤢🤢🤢
Děkujeme za odbornou analýzu.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Autore, průměrná návštěva fanoušků stoupá. Jestli s tím máš problém, navštiv nějakého Chocholouška.