Nutno dodat že většina případů byla v Anglii a jejích koloniích. Jednalo se o náhodou kombinaci čokolády nejmenovaného výrobce. Ktorou obeť zapila pomarančovou šťavou nebo vínem. Citrusové plody se do Anglie převáželi na lodích. A kvůli konzervování se bedny s ovocem sypali vápnem a ještě jednou latkou kterů nebudu zmiňovat. Vinaři vědí. Tak to byl spouštěč. Ale ta hlavna složka pro samovzniceni byla v čokoládě. Kdysi na kyla pak tabulkova balena. Po použití čokolády v křesle v pohodlí domova, obeť zapila šťavou. A dochází k chemické reakcí. Také vás někdy pálí žáha. Proto byl spalen jen trup a nedošlo k požarum. A teď fakt že od roku 1973 se nejmenovaná hlavní složka korporatne nahradila. Problém byl vyřešen. Poslední obeť je z jihu Anglie z roku 1976. Táto téměř sedmdesáti letá paní snědla čokoládu ze své špizyrni. A teď mi ještě dovolte jednu otázku. Proč si o tom nic nedokážete jak se praví vigooglovat. Stejně jako autor článku. Ne že by se nesnažil jenom nemá přístup. A ta teoria o knotu.... tak ta mně pobavila. Děkuji za pozornost a neptejte se mně prosím na detaily. Rád bych žil dlouze a blaze.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Raději pište o vegete.