To znamená, že mrtvý kus se včas nevyvrhne a nenechá se v chladu větrat a začnou se v něm množit bakterie, které maso znehodnotí. Černá zvěř je na to hodně náchylná, protože pod kůží má sádlo, jako normální prase a to ztuhne a teplota těla, které je uzavřené se rovnoměrně neochlazuje. Proto se musí dělat dosled kusu, aby se tomu zabránilo.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
To znamená, že mrtvý kus se včas nevyvrhne a nenechá se v chladu větrat a začnou se v něm množit bakterie, které maso znehodnotí. Černá zvěř je na to hodně náchylná, protože pod kůží má sádlo, jako normální prase a to ztuhne a teplota těla, které je uzavřené se rovnoměrně neochlazuje. Proto se musí dělat dosled kusu, aby se tomu zabránilo.
1 odpověď
1
Sledujících
0
Sleduje
1
Sledujících
0
Sleduje
A ha, tak děkuju za vysvětlení.