Při kuchtění víceméně vše dodržuji, ale pancettu si u carbonara vzít nenechám. Lalok není to pravé. Chuť je osobní. Představa, že všichni italové vaří stejně je stejně bláznivá jako představa, že všichni Češi dělají stejný bramborový salát nebo vepřový guláš.
Ono jde i o to že Pancetta se dá celkem lehce sehnat...ale guanciale sehnat je celkem zázrak....jednou jsem ji viděl v JIPU ale to bylo na tenký plátky a na carbonara jsou vhodnější kostky
Přatelé,co se s tím počasím děje? Pamatuji si za mých mladých let nebyl problém že pršelo klidně 14 dní v kuse(to teď vůbec není i 2 dny jsou pomalu vzácnost) potom nějaké ty tropické dny,ty byly tak třeba maximálně 3krát za celé léto,teď je to 3krát za týden.. a tropické noci,ten pojem jsem ani neznal..
To není ani tak dávno...je mi 25 a ještě si pamatuju že o prázdninách na základce jsme byli naštvaní že přes týden v kuse pršelo...ale jakože pršelo ne hodinu 2 a šlo to pryč
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Tolik slov a strašení a zatím trochu mrholí,😂😂😂😂
2 odpovědi