Asi by mě zajímalo jak se k té ještěrce pan namazaný dostal.Když už to byl bývalý zaměstnanec co dělal ve skladě a ještě opilý,a jak se dostal k té ještěrce,to tam může každý přijít a vlézt na ještěrku a drandit po skladě.Inspektorát práce asi bude mít taky plno otázek.
Dostal padáka právě za zmíněný alkohol...šel tedy rovnou do vozíku a začal řádit... Novináři to ale vždy zkomolí
je to hrozná a opravdu velice smutná tragédie, ale na rozdíl od jednoduchých spoluobčanů, co tu hodlají vyvraždit i zbytky všech zvířecích druhů, k tomu řeknu jen jedno - kdyby si holčička hrála na kolejích, všichni ti bez mozku zde by okamžitě hulákali, že je třeba zlikvidovat vlaky? Je to přece jednoduché - kde hrozí jakékoliv podobné nebezpečí / zmiňované koleje, dálnice, střelnice, podobná místa s výskytem velkých predátorů - krokodýl, žralok, tygr, medvěd...../, tak tam prostě nelezu a za malé děti by měli používat mozek jejich rodiče, či blízcí......
Nenapsal bych to lépe 👌👌
35
Sledujících
0
Sleduje
35
Sledujících
0
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Opět voda na můj mlýn. Chodím na brigádu do Alberta a jako pokladní mám celkem přehled o tom, co se na prodejně děje. Rohlíky, chléb a housky nám vozí různé pekárny ráno a kolem poledne. Večer to nemá smysl, to už se neprodá. Zbylé rohlíky nasáčkujeme po deseti kusech a prodáváme za 14 Kč. Oficiálně jako rohlík na strouhanku - a důchodci nám to berou po dvaceti, gumové negumové, hlavně rohlík za korunu čtyřicet; no nekupte to! A bez remcání...
Ovšem vadí mi exoti, kteří přijdou půl hodiny před zavírací dobou a dožadují se čerstvého pečiva. To jako vážně? Kdo jim bude péct dva rohlíky na večeři? Jinak čurají rovně a stolici mají pravidelnou? Když jim jako alternativu doporučím balené trvanlivé pečivo, ohrnou nos. Dovedou si vůbec představit, kolik by muselo pečivo stát, aby ho měli neustále čerstvé?
Když si nakoupím pečivo, naporcuji si ho a zamrazím. Opravdu nemám čas chodit denně do obchodu a stát frontu kvůli pečivu. A když potřebuji housku, vyndám ji z mrazničky, na minimální výkon ji projedu mikrovlnkou cca 2 minuty a je jako bych ji právě vytáhla z pece. Sebečerstvější pečivo nedonesu domů teplé; musím si ho sama připravit a tento způsob si pochvalují i mí příbuzní.
Pokud někde míchají staré pečivo s novým, je to především problém daného potravinového řetězce. A také známka toho, jak si váží nejen svých zákazníků, ale i zaměstnanců. Když vás práce baví a máte jistou profesní hrdost, nebudete dělat takové levárny. Když chodíte do práce jenom proto, že nic jiného v okolí není a ještě vás mizerně platí, těžko se přetrhnete...
Přeji hezký den všem.
3 odpovědi
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Nenapsal bych to lépe... přesně má slova 👍🏻💪🏻