Tři plné koše hub - moje nejlepší houbaření na ŠumavěAhoj, dnes jsem vyrazila do lesa a opět to byla velká paráda. Houby rostou a ve velkém! Netřeba více říkat, jen se pohodlně usaďte a užijte si se mnou ty houbařské úspěchy! P.S. Díky za podporu, moc pro mě znamená! 00:01 Úvod 00:54 Hřib kovář (jedlý, alespoň 15 minut varu) 01:07 Muchomůrka růžovka/ masák (jedlý, chutná, je třeba alespoň 10 minut tepelné úpravy) 01:51 Hadovka smrdutá (jedlá jen ve formě vajíčka) 03:21 Holubinka namodralá (jedlá, chutná) 06:37 Krásnoporka žemlička (jedlá, chutná, sbírat jen mladé plodnice) 08:18 Bedla útlá (jedlá, hojná jen místy, málo vydatná) 09:48 Liška obecná (jedlá, chutná) 11:20 Ryzec smrkový (jedlý, hojný, chutný) 13:30 Hřib smrkový (hojný, jedlý, po usušení získává intenzivnější aroma) 13:56 Hřib dubový (jedlý, chutný, hojný) 14:40 Závěr - Plné koše (holubinky namodralé, hřiby, lišky)