To mě taky napadlo že jde o „Gastro Porno“ (proč by jinak něco tak zvráceného někdo dobrovolně prezentoval?) v tomto případě jen pro otrlé „Fekal Gastro Porno“ a když vidím toho „kuchtíka Kubíčka“ v odrazu poklice, tak je to i trochu Horor. Když to vidím je mi na zvracení, a to hned v úvodu s těch surovin, hlavně to balené maso ze supermarketu v AKCI vypadá že je hodně archivní! Na kvalitní a chutný pokrm musí být vždy čerstvé suroviny, maso zásadně od řezníka, ty balené hnusy plné bakterií bych nedal ani psovi. Ze zvědavosti jsem to dokoukal a jsem opravdu zhnusen, jde jednoznačně o nejhorší parodii na svíčkovou, všechno špatně, ta mixovaná zeleninová kaše vypadá odpudivě to vylepší smetanou ohřátou v mikrovlnce čtvrt kilem cukru a marmeládou, všemu pozorně přihlíží masařka na růžové lžičce která pak přelétne na hnijící maso, mléko asi došlo tak to naředíme vodou, maso je velký rébus jak se to jen krájí… nakonec ho nadrtí, aby to bylo dokonalé okoralou knedlu v dřezu řádně vykropím a šoupnu do mikrovlnky trochu ugrilovat. V mé top desítce nejhorších variací svíčkové je tato na prvním místě.
Vyzkoušeno, luxusní pochoutka, doposud jsem používal na vaření ananas pouze z konzervy, ale s tím syrovým v kombinaci s hrozny a daným kořením je to excelentní chuťový zážitek. Jednoznačně nejlepší kachna, co jsem jedl. Podotýkám, tuto pochoutku jsem si připravil sám, dodržel jsem dané suroviny a přesný postup, je to velmi snadný a rychlí recept ale hodně drahý, avšak velmi dobrý, takže to stojí za to. Vynikající originální recept „Babicova kachna“ doporučuji vyzkoušet namísto nejapných připomínek.
Taky mě napadá že je to za (a) oslava vraždění v nesmyslné válce, anebo za (b) příprava Ukrajinců na další okupaci naší republiky? Ale hlupákům bez vlastního názoru je to asi jedno o jakou jde zde propagandu. Nejvtipnější je, že na tomto shromáždění oveček má hlavní proslov bolševická guma.
Tak nazdar soudruzi 😊
Ano máme potraviny v nejhorší kvalitě, a přitom nejdražší v EU, všichni o tom víme ale nikdo s tím nic neudělá ba naopak prodejci nám servírují rok od roku čím dál větší hnusy. Kupovaná majonéza má jedinou výhodu, salát s ní vyrobený na štědrý den vám vydrží až do nového roku. Tyto články nás jen utvrzují v tom, jací jsme hlupáci že si necháme kálet na hlavu, když je to v akci.
A ze které je to doby a regionu? Já žil v socialismu přes dvacet let na jižní Moravě a nic s toho jsem nezažil, neustále jsme měli dva přeplněné mrazáky masa, sklep plný ovoce a zeleniny (čerstvé, zavařené i mražené) domácí klobásy, uzené atd. To, co zde popisujete jsou vymyšlené nesmysly, které se tu periodicky opakují vždy v době voleb! Co takhle napsat něco ze současnosti, jak spousta lidí žije v bídě, vidím to každý den, jak některé děti chodí v sepraných teplácích do školy, ve škole dostávají pomůcky a jídlo ze sociálních dávek atd… za socialismu jsme si žili v luxusu ve srovnání s dneškem.
Tato dobrota je nejsnadnější a nejlevnější jídlo které vždy dominovalo ve školních a závodních kuchyních, na vojně jsme to měli po dva roky cca 4x týdně 2x k obědu a 2x k večeři, i dnes je to základní recept závodní kuchyně s malou obměnou podávané takřka každý den. Jestli to ještě někdo nikdy nejedl, tak je patrně s marsu.
Láďa Hruška uvedl pouze špatný název/nadpis, stačilo napsat např. „Krůtí prsa na smetaně“ a bylo by to OK. Recept je obměnou „Hamburská vepřová kýta“ kde základ je stejný jako na svíčkovou.
Mimochodem, když nějaký chytrák zrušil v devadesátkách receptury došlo k masivnímu prznění české kuchyně a toto je výsledek, ke svíčkové se podává snad cokoli hovězí srdce, králík, drůbež, karbanátky atd, vznikly tzv UHO omáčky a podobné blafy.
Ono je dobré nejprve číst a trošku přemýšlet, než na něco reaguji, pod videem v popisu je odkaz na článek kde se dočtete podrobnosti např „Záběry chovu kuřat v Semtěši ve Středočeském kraji, Slavěticích a Batelově na Vysočině“ také to že takto vypadá běžný velkochov dle současných norem. Mě by zajímalo, jak si „Obránci zvířat (OBRAZ)“ představují velkochov kuřat a jak by oni chovali cca 140 000 ks kuřat? Podle těch obrovských nohou a nepřirozeného tvaru těla to vypadá že kuřata jsou geneticky modifikovaná (GMO) nebo zmutovaná a první co mě napadlo že jde o záběry z Ukrajiny, ale tam to bude mnohem horší.
1
Sledujících
0
Sleduje
1
Sledujících
0
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Toš pěkná čalamáda a kde sů ty utopence? Nechápu, na co má ty odporné rukavice o dvě čísla větší, s tím se může hrabat v záchodě, ale ne v potravinách osahává s tím kde, co a ani se neutře prase nechutné, zamatlané sklenice také neotře a uzavře to fuj tajbl. S takových matláků je mi na zvracení.