Kebab se z vepřového nedělá. Buď kuřecí nebo telecí. Pochází z oblasti kde vládne islám a tam by vepřové fakt nedali do pusy...
Zdravim, dival jsem se na nabidku polotovaru kebab a gyros (netusim jaky je v tom rozdil) dodava se kureci, televi, hovezi, veprovy vetsinou hluboce zamrazene na -18'C jak z ceska tak i z ciziny. Me zajima hlavne to jak to chutna a z ceho je to vyrobeno. Drive bylo na nerezove tycce
pouze ochucene maso. Dnes je vetsinou pomleto maso s napr. konzervanty, dochucovadlo, mouka, stabilizatory a jine. Jestli to nekomu chutna proc ne me to nechutna a ani vizualne nevypada dobre.
Ja je prestal konzumovat. Pred lety jsme doatalj 100% veprove maso pouze ochucene. Dnes ve vetsine pripadu se jedna o jakousi mletou fašírku aby to nakladove málo stálo ale ziskove naopak hodne vynaselo. Prodejci to obhajuni tim ze je to urcity druh kebabu ale kdyby dali na vyber 100% veprove a nebo mletou fasirku, jen blazen by si koupil to ci se dnes za kebab prodavaji.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
ukrajina zastavi transport na slovensko no a premier slovenska jde se naprimo dohodnout aby slovaci meli ruske suroviny takove jake mame v ČR ovsem za vyrazne nizsi cenu.