Děkuji za tento článek. Byli jsme s mužem loni na dovolené v ML a vzhledem k věku, kondici a cestování hromadnou dopravou jsme v Kynžvartě měli možnost navštívit zámek a lázně a v klidu se naobědvat, nebo stihnout i hrad, lítat jak vlčáci a totálně se vyflusat 🙂. Počasí bylo totiž stejné jako letos tropické. Zvolili jsme za a) a já jsem ráda, že jsem se nyní aspoň takto mohla na zříceninu "vypravit".
Fakt bych si do malého zavazadla cpala zhůvěřilosti jako lněnou košili, kterou vytáhnete v podobě, jako by ji tele sežvejkalo, nebo make-up, řasenku aj. kosmetické srajdy, které na dovolené vůbec nejsou potřeba. Naopak kvalitní opalovací mléko vozím zásadně z domova, v přímořských destinacích se vystavuje na pražícím slunci a kdovíjak dlouho.
Některé v tom vypadají opravdu jako coury. Margot Robbie má buď příšerné nohy, nebo - pravděpodobněji - na této fotce příšerný postoj a chtělo by to radši schovat pod dlouhou sukni než vystavovat. A jak můžou v textu napsat, že Eva Longoria má dokonale padnoucí šaty, když jsou jí přes prsa o dvě čísla menší? Horší už měla jen Čvančarová ve Varech, ty byly menší o tři čísla.
1
Sledujících
0
Sleduje
1
Sledujících
0
Sleduje
Na rozdíl od jiných účastnic diskuze mám jako ŠVÉDSKÝ zapsaný tzv. strouhaný koláč: tuk se normálně dává do těsta, to se nechá v chladu trochu ztuhnout. 2/3 se nastrouhají na plech, na tom je - jako zde - tvarohová náplň a nahoru se nastrouhá zbytek těsta. Moučníky, kde se sypou jen suché suroviny a tuk se dává nahoru, jsem také zkoušela, ale nemám s nimi dobrou zkušenost. Při konzumaci se více drobí a já osobně z nich cítím prášek do pečiva, což se mi u klasických těst nestává.
1 odpověď