Tak vnitřní teplota masa bude cca 65°C a navíc bude maso krásně propečené??? To mi nějak nesedí. Pokud chci maso propéct, tak musím být sakra nad 100°C. Tak nevím. Možná u té panenky - no, stejně tomu moc nevěřím. Já s tím mám osobní zkušenost - tenkrát jsme tomu říkali "Slezský řízek", kdy to prostě nešlo pořádně propéct - maso prostě total ťuhýk. Tak jsem se naučil to maso (já tedy upřednostňuji zásadně krkovici nebo ořech z plecka) předpékat a výsledek je luxusní - ten plátek se pak uvnitř pomalu rozpadé. A to je pak mňamka.
65-70 stupňů má středně propečené maso v minutkové úpravě
1
Sledujících
1
Sleduje
1
Sledujících
1
Sleduje
Vsetína je mi líto. V minulosti velikán, odchoval hvězdy, jako byli Patera, Procházka... návrat do ELH jsem mu přála.
A marně přemýšlím, co má poslední roky Kladno, krom Jágra.
A celá baráž je podle mě nesmysl, prostě dva poslední týmy z extraligy dolů, první dva z 1.ligy do ELH.
21 odpovědí
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Patera a Procházka jsou naopak odchovanci Kladna...
1 odpověď