Zase jen další okopčený článek. Nevím, za našich časů připravovala svačinu máma. Nevím zda byla svačina vždy zdravá, ale chutnala vždycky....
Okopčený odkud? Z jiné školní jídelny?
Za naší doby si pamatuji, že jsme měli ve škole třikrát týdně mléko s rohlíkem, ostatní dny paštiku, džem, sýr. Naštěstí to nebylo povinné, proto jsme si začali nosit svačiny z domova.
1
Sledujících
1
Sleduje
1
Sledujících
1
Sleduje
Kvalitní potraviny jsou vždy drahé?Francouzská kuchyně je jiná,tak se u nás nevaří.Jen příklad:uvařil jsem si krupicovou polévku-prý vařím pro prasata. To stejné platí pro vločkovou polévku.
2 odpovědi
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Nemám nic proti krupicové kaši nebo vločkové polévce. Ale ve škole kromě polévky máte i oběd, salát nebo kompot, děti by měly mít plnohodnotné jídlo. A to bohužel z uvedených levných surovin, které uvádíte, by si na vás pěkně smsli nejenom rodiče, ale i např. školní inspekce. Kuchařina je nevděčné povolaní a i když chcete pro děti to nejlepší, neocení to většina z nich. Dříve jsem vařila v kuchyni a dělalo mi zle těch množství zbytků, to plýtvání jídlem. O platu ani nemluvím. V jídle nevychovává škola, ale rodiče. Z dětství a domova si nesou stravovací návyky.
1 odpověď