Bohužel nemám garáž a musím parkovat před domem. Výsledkem je zničený lak na karoserii zánovního auta. Stačí jejich agresívní plkanec osvícený odpoledním sluncem a puchýře jsou na světě. Trus jiného ptáka (mimo racka) tuto vlastnost nemá. Navíc nevidím žádný přínos těchto ptáků ve městech. Kosy, drozdy, sýkory atd. jinak krmím celou zimu, každý rok spotřebuji skoro metrák krmiva.
To nemá s moderními auty nic společného. Se starými typy aut by se stávalo to samé, když byl tehdy provoz stejně hustý.
Ale má, když jsem kdysi ve své Š105 jel 110, měl jsem oči přilepené na předním skle a volant svíral zpocenýma rukama. Teď mám Superba a když je volno na dálnicí a nehlídám tachec, najednou zjistím že valím 160 a přitom pocitově nejedu víc než stovkou.
Už bylo zde několikrát řečeno, recept, resp. postup je špatný. Těstoviny s uzeným nechat nejprve prohřát tak, aby těstoviny v horní části získaly propečením narůžovělou barvu. Pak teprve zalít rozšlehaným vajíčkem, které je možno posypat nastrouhaným sýrem. Vejce neproteče a zůstane stejnoměrně prostoupené v celé výšce zapékaných těstovin. Také podle mne není pravdou, že je potřeba použít domácí těstoviny. Na trhu existují skutečně kvalitní těstoviny - nelepivé a s definovanou tvrdostí podle délky vaření, nebudu uvádět značky, ale určitě to nejsou v akci prodávané za 10 Kč.
0
Sledujících
1
Sleduje
0
Sledujících
1
Sleduje
Odkaz 1
1 odpověď