U nás v jídelně jen 3x do týdne losos a jiné ryby v polévce.
Nechápu proč.
Pomalu v každé polévce kari.
Často přesolené,přepepřené
Kuskus a bulgur,může dcera hodně omezeně.
Nedoporučuje lékař (vrozená cukrovka a vysoký cholesterol).
Jsou často.
Málo které dítě sní vařenou zeleninu.
Místo vařené zeleniny , prsknuté na talíř,by mohl být třeba zeleninový vývar.
Ať se vaří jednoduše.
Ryba nemusí být utopená v oleji,ať smažená nebo přírodní.
Všichni se odkazují na spotřební koš.
U druhé dcery se na ZŠ vařilo moc dobře a teď na střední také.
Vaří též podle spotřebního koše.
Inkluze kravina,trpí s tím celé třídy.
A tohle?
Ale všechno je o lidech,buď chtějí a nebo nechtějí.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Že zkušenosti vím, že děti chtějí jednoduché jídlo.
Rybu snědí na kmíně pečenou v troubě,třeba s kaší a ne jako u nás v nějaké brečce obalené.
Zeleninu syrovou,proč jí vařit.
U nás se momentálně strká ryba do polévky, čočková s lososem, zeleninová s lososem a příšerně slaná.
Starší dcera chodila na jinou školu,než mladší.
Též podle spotřebního koše,ale chuťově někde jinde.
Prosím žádné složité jídla, vařit klidně bez masa,ale s citem a myslet na to, že je to převážně pro děti.
1 odpověď