Možná je to iluze, asi bych chtěl od nějakého hospodského vysvětlit toto: když zlevnim, příjde mi víc lidí a ve výsledku vydělám víc ne? Tj. vydělat často při nízkých maržích. Hodně cestuju a vím, že tenhle princip je běžný v orientu, ovšem i v restauracích orientálních, které jsou na zapádě, vždy si udrží nižší ceny. Mám dojem, že (ne všichni) ale hospodský chtěj hlavně za málo práce hodně peněz.
takže si můžu jako laik pouze domýšlet, proč české hospody maj problémy
1) nemaj kapacitu dělat víc jídel
2) jsou liný víc kmitat (všimli jste si že kluci co dělaj kebaby na frekventovaných místech se celej den nezastaví?)
3) hospody si udržovat určitou kategorri klientely
asi bych chtěl od nějakého hospodského vysvětlit toto: když zlevnim, příjde mi víc lidí a ve výsledku vydělám víc ne? Tj. vydělat často při nízkých maržích. Hodně cestuju a vím, že tenhle princip je běžný v orientu, ovšem i v restauracích orientálních, které jsou na zapádě, vždy si udrží nižší ceny. Mám dojem, že (ne všichni) ale hospodský chtěj hlavně za málo práce hodně peněz.
takže si můžu jako laik pouze domýšlet, proč české hospody maj problémy
1) nemaj kapacitu dělat víc jídel
2) jsou liný víc kmitat (všimli jste si že kluci co dělaj kebaby na frekventovaných místech se celej den nezastaví?)
3) hospody si udržovat určitou kategorri klientely
1
Sledujících
0
Sleduje
1
Sledujících
0
Sleduje
jsem si jist ze v garazi ji stoji krasna Volha