Když už chci někoho kritizovat, tak bych měl aspoň znát některé věci. Třeba, že Církev Československá Husitská má zkratku CČSH. A druhak, že si jako církev nehrajeme na bigotnost a tedy i naši faráři a farářky nežijí v celibátu, ale uzavírají běžně manželství, mají děti a rozhodně nemáme nic proti gay, hetero ani jiným lidem. Jsme prolidská církev. Nevidím důvod proč by měla farářka z naší církve kamkoliv odcházet.
Ty jo, kolik těchto slintů tu ještě bude? Je to jak přes kopírák, každý jeden, pořád dokola. Možná je na čase upustit páru jinde, kde děti nepotkáte? Co radši zajít na cvičení, do posilovny, kde si případnou frustraci můžete vybít na stejně starém/velkém človeku? To není ono co? To radši pindat jak jsem sedřený a musím si dát kafínko/pivínko a nemám klid ani v restaurantu. No jestli chcete klid, tak jděte do knihovny. 😆
Ono to spíš vypovídá o Foodoře. Její zaměstnanci nemají ani čas se normálně vyčůrat jak jsou přetížení. Tak hlavně, když má pán dobrý pocit zadostiučinění, že někoho připravil o práci. Normální člověk by si to vyřídil s řidičem a až pak, při špatné odezvě, případně kontaktoval zaměstnavatele. Tady to influencer dá na socky a těží z toho bodíky pro sebe.
Nevím na co to rušit? 🤔 Dítě Vám v současnosti nikam stejně nevezmou dokud mu nejsou 3 roky nejpozději v září kdy začíná školní rok. Komu jsou 3 později než v září tak má smůlu, počká si další rok. 😵💫 Nebo se může v soukromé školce či dětské skupině zapsat na seznam s dalšími 15 před Vámi a 10 po Vás. 😆 A za nemalý peníz.
40K na tři lidi? Jako sorry, ale máme méně než to. Musíme se vejít do 35K. Maso máme běžně, tvarohový dezert si uděláme z tvarohu, cukru a kakaa. Vše nakupujeme normálně. Nehýříme zbytečně, auto máme jedno, do hospod nechodíme, ani na koncerty, do divadla. Televizi pouštíme normálně, svítíme normálně, ale máme úsporky. V zimě jsme nemrzli, ale přiobléct je snad normální. Dítě nemá vše, ale také mu nemusíme odpírat, není rozcapené a dá se s ním rozumně domluvit. Něco málo máme našetřeno, letos budeme zateplovat barák, další úspora topení. Jsem na rodičáku a nemám ani tolik co paní. Upřímně nechápu co s těmi pěnězi dělají. Sezónní zeleninu si vypěstujeme na zahradě a zavaříme co jde. Pěstovat rajčata se dají i na balkóně, pečovat o to není zas tak těžké, zvládl by to tatínek i maminka. Máme vyvýšené koflíky na rajčata, dá se to udělat i pro jinou zeleninu a paní na vozíčku tak může pečovat i o to. Jasně je to dřina z jara, ale pak se to dá vcelku pohodlně udržovat a když přemýšlíte, zas tolik se nenadřete.
Raději budu mít nízký důchod kvůli nízkým odvodům, než spoléhat na to, že mi vyšší důchod možná jednou dá stát, poté co jsem do něj roky přispívala. Ono není vůbec jisté, že nějaké důchody v mém důchodovém věku budou. To se o to raději postarám sama a mohu si tak jít do důchodu podle sebe a ne až určí stát.
Až to Maďary spláchne jako Němce nebo se jim po pláních prožene tornádo jako v ČR, tak třeba jim dojde, že to není jen o CO2. Je třeba výrazně narušit celistvost polních ploch pořádnými lesními smíšenými útvary, nejvíce lesy a sem tam remízky. Jinak to půjde do kopru a naši potomci se budou divit kde to žijí.
Tak jasně, že to občas vypadá bizardně, jako když si někdo udělá sandwich z knedlíku nebo chce na tvarohový knedlíky s ovocem hůlky místo příboru, ale to bychom se ochudili o půlku švandy, že. A co chtít od člověka, který ani nepozná syrový česnek, inteligentka. 🙂 Jasně je možné jim dát za chvíli návod, až se s tím krapet potrápí, ale když si je někdo schopný smíchat topinku s masem do jedný čalamády, tak tomu asi nepomůže ani obrázkový návod. Na druhou stranu chybama se člověk učí, když si vzpomenu na Manishovu fobii z maku a moučkového cukru, na začátku byl taky na ránu do hlavy a pak se nějak zlepšil. 🙂
Jestli byli pro vysvědčení ve slavnostní uniformě a stáli dlouho v pozoru na buzer place, na sluníčku v těch vedrech, tak to nebude davová psychóza, ale prostě omdleli ze stání na místě. Pan ředitel měl jistě úžasně dlouhý projev. 🤔 Samo jen domněnky, ale toto se běžně stávalo třeba u přísahy vojáků.
Předně klobásy by Anglán vždy griloval na grilu, nikdy na pánvi. Anglická je ze syrového masa nikoliv z uzeniny jako v ČR, do 250g se vejde 6-8 plátků (vypadá to jako tenčí kotletové řízečky s ocáskem). Hořčici a kečup u toho vidím prvně. A toust dělají na sucho buď v toustovači nebo, kdo má tak, na plotně sporáku Aga apod. Ale předně je toust z toustového chleba, po opečení mázlý máslem a marmite. Neznám nikoho kdo by ho nepoužil. A samozřejmě černý čaj v jednom šálku s mlékem a ve sklenici džus. Pak teprve se tomu dá říkat anglická snídaně. Ovšem ze zkušenosti vím, že si spíš daji ceralie s mlékem, anglický čaj s mlékem, džus a toust. V min. 90% případů.
No nevím, u nás teda piráti vyhráli kandidátku do EU, a v každých dalších volbách jsou lepší a lepší. Od krajských až po parlamentní. Chybou je myslet si, že je volí pár mladých huličů. Oni je totiž volí hlavně vrstevníci, pak až ti mladí. A vzhledem k tomu, že Bartošovi je 40, tak je snad jasné kdo jsou ti vrstevníci. 😁
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Spíš než friťák je to malá pečící trouba, která se předehřeje za 1-2 minuty. Klasická trouba má velkou spotřebu a vše v ní dlouho trvá, navíc fritézu stačí zapojit do klasické zásuvky.