Tož to já dělám jinak, tu zdrclou hmotu na foto bych nenazval míchaná vajíčka, nejdříve domácí slaninku nadrobno krájenou, pak cibulku šalotku (jemnější chuť) drobně krájená a do sklovata smahnutá, posléze na sníženém žáru pánve pomalu vlité předem rozklepnutá vajíčka v misce ( v pokojové teplotě) protože z lednice vyndaná jsou pak tuhá , a žloudek s bílkem nenajdou harmonií , tak je lehce promíchávám a těsně před tuhnutím přidám trošku másla, odstavím z plotny a prosypu pažitkou, na závěr špetka soli a pepře, podávám své milované ženě pravidelně každou neděli na snídani už 22 let.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Za mně jediné, ta chladně položená ruka kolem ramínek svého milovaného je velice výmluvné. Mluva tělem se dá vyčíst .