Kde mate zapocitane cisteni trubek personal energie ktere musi pivo nachladit . Mate to dobre spocitane ale nemate tam jeste dan kterou z toho piva musite zaplatit . Jenom aby jste to nevidel takhle jednoduse
Já neřekl že jsou to finální náklady...jen že kupní cena na pivo v nákladu restauratéra není tak vysoká aby muselo stát 50kc... A že jsou i normální hospodští toť vše...O výdělečnosti piva v hospodě se bavit nemusíme. Tam vydělává hlavně rozlévaný alkohol a nealko popř. jídlo. A o odvodech na daních mám u hospodských také dost velké pochyby o přiznávání všech příjmů. Takže nic není ani tak růžové ani tak úplně černé že.
Kdyz pivovary a hospody nevi co za pivo chtit, tak at zbankrotuji, dobre jim tak.
Nákupní cena do hospody je např. u Kozla 11° v sudu 2060kč...za 100piv.
Takže mi vychází že pivo za 50kč dělá celých 30kč provize restauratéra...
My jsme na středním městě a máme tohle pivo ve sport baru za 36kč což je krásná cena. Radegast 12°vychází na 2400kč/sud a u nás stojí 42kč...vše je o nenažranosti provozovatele.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Pockejte v dnesni dobe kdy prijimate karty nemate sanci uniknout pred odvody . Ja netvrdim ze pivo kozel musi stat 50 korun ale ta plzen aby hospodsky aspon neco vydelal musi stat minimalne 58 kc
1 odpověď
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
😄 😄 kolik hospod na vesnicích najdete kde se plati jenom kartami aby museli přiznat vše 😄 ... no tak ... ty růžové brýle odevzdat prosím... ve většině podniků i s EET to fungovalo stejně... na lístek čárky na konci bud s účtenkou nebo bez 😄...Tak kde nemáte šance uniknout.. Sud plzně vyjde na 3300kč takže plzen za 58 je za mě v pohodě.