Má ve všem naprostou pravdu. Výhodu má v tom, že může firmu přestěhovat. Pokud jste ale výrobce a máte prostory a stroje tak takovou firmu přestěhovat nemůžete. Jako největší svinstvo vidím neschopné a závistivé úředníky a pak dotace. Východisko - zrušit EU a omezit byrokracií, tedy zeštíhlit státní aparát.
Až na to, že to jako ta prodávaná Vegeta chutnat nebude a chuť bude nevýrazná a jalová. Takže se lidé opět vrátí k té, co má tu "správnou" chuť, právě díky glutamátu. Mám vyzkoušeno. Samozřejmě se snažím vyhýbat všem těm "éčkům" co se nacpou do všeho, ale glutamát nezavrhuji ani náhodou. Pokud ho používám s rozumem, není vůbec škodlivý a chuť opravdu zvýrazní. Takže sušenou zeleninu dělám jak je zde popsáno, ale glutamát do směsi přidávám. Akorát nekupuji ten český, ten je nedobrý, ale kupuji ten, co je vyrobený v Asii. Má úplně jinou chuť i strukturu. A nepřidávám jinou sůl. A pravá Vegeta, která není vyrobená u nás v podniku Vitana, také glutamát obsahuje, ale ne v takovém množství. Vitana do vegety dá jenom 15-20% zeleniny a koření a zbytek jsou ty soli, z nich ta obyčejná tvoří asi 50%, dále škrob a jiné zbytečné přísady. Takže výsledek už není ten, jaký jsme znali před lety. A určitě je lepší si toto dochucovadlo udělat doma, ale klidně i s rozumným použitím glutamátu. Hlavně tam necpat jinou sůl.
Plně s Vámi souhlasím. Glutamát je přehnaně zatracován. Držme se hesla všeho s mírou.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
V čele těch organizací jsou většinou ženy. Zajímavé, asi mají nějaké špatné zkušenosti s ptáky.