Dobrý barber. Ano, kolik jich Vaše okolí uživí a kolik lidí se základním vzděláním je na pracáku. A kolik je v okolí kadeřnic, co živoří a nebo dělají něco jiného, protože se neuživily ... A kolik z těch lidí na pracáku, má talent ? Nehledě na to, že abyste dostala živnosťák, musíte mít bez maturity tuším 5 let praxe (myslím, že to pořád platí). A kadeřnice dělají na živnosťák snad všechny. Za mne to je hloupost. To už nadějněji vypadá ten řidičák. Ale jezdit denně 12 hodin s dodávkou, jako řidič PPL, taky není žádné terno. A pokud vím i ti řidiči to mají na živnosťák a s vlastní dodávkou.
Tak pokud člověk má jen základku, tak to je bída ... to opravdu nemůže očekávat, že bude milionář.
Pročpak zrovna Agrofert?Protože ten který to napsal je obyčejný d...l! Všude s Vámi zachází jako s odpadem v Agrofertu Vás neponižují. Že nás mizerně platí můžeme poděkovat vládě Petra Fialy 5 ti demolici a EU.Nikomu jinému
Za to, že jste mizerně placený může jen a pouze váš zaměstnavatel a vaše výkony.
Marže není zisk! Zkusil jste někdy podnikat? Jestli máte dojem, že se majitelé hospod válejí v prachách, jděte do toho!
Vedu účetnictví hospodě, tak vím jak to chodí ... netvrdím, že se válejí v prachách, ale rozhodně neživoří tak, že by je pár desetin z karetních transakcí vytrhlo ... a pokud ano, tak dělají něco špatně ti hospodští ...
Jste další z neinformovaných. 1. Mnoho bank účtuje poplatek za příchozí platbu. 2. Vytvoření QR kódu pro platbu a následná transakce zabere tak 10x více času, než platba hotovostí. Jo, vy zaplatíte jednou, personál v restauraci to musí zadat pro každého zákazníka. A samozřejmě, sobce, jakým jste vy, to nezajímá. Hlavně, že vy budete mít klídek a pohodičku. Prostě, jste líná veš. 😉🤣
Zkoušel jste někdy zadat QR??? Očividně ne. Trvá to daleko kratší dobu, než zaplacení keš ... 🤔🤔🤔
Není to marginální náklad, protože karty berou procenta z tržby (např. 2,5%). Ale když vy máte v potu tváře zisk 5% z tržby, tak přijdete o polovinu výdělku. A to je právě rozdíl mezi tím, jestli hospodu zavřete nebo ne.
Máte dost zkreslené představy o cenách ... třeba na pivu je marže cca 100%, o tvrdým ani nemluvím. A zkuste si doma udělat třeba obyčejnou česneku, která se běžně prodává okolo stovky ... za tu cenu si jí uděláte kotel.
To je jednoduche staci ze dane osoby zeptat jak dlouho bude zit a podle toho ho poslete do duchodu v 60, 70 nebo 80 letech. Kolik lidi se ani nedozije toho duchodu, zemrou v 50 letech takze cca 30 dava statu penize a nema z toho on ani jeho rodina ani korunu. To se klidne do tech statistik muze take dat
Ano, stejně jako se tam můžou dát lidi, co jsou celý život na podpoře, státu nezaplatí ani korunu a pak ten důchod se jim vypočítá z průměrné mzdy.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Mě vadí, že na samoobslužné nezaplatím stravenkami, nebere to hotovost, nepamatuji si všechny druhy pečiva a pak je tam hledat, obsluha mi musí schválit alkohol, takže tam několikrát několik minut čekám až to schválí, pak neočekávané zboží, za které mě to křivě obviní, a riziko chyby a následky z toho, třeba zadání špatného rohlíku je krádež, i když to člověk neudělá schválně, navíc člověk chodí do různých obchodů a v každém je ta pokladna jiná. Pak třeba protivná prodavačka když mě seřvala za to, že jsem na samoobslužné načetla zboží a pak jsem šla na normální pokladnu protože jsem chtěla platit hotově.
Takže, brát stravenky, brát hotovost, zjednodušit schválení alkoholu, u pečiva by měla být možnost si vzít lístek s čárovým kódem na pečivo a ten lístek pak nechat na pokladně, u ovoce to samý. Pak poučit prodavačky aby nebyly protivné na ”zákazníky-brigadniky „ .
4 odpovědi
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
To asi chodíte do špatného obchodu, tam kam chodím já, tak se dá platit jak hotovostí, tak i stravenka mi a alkohol mi odpípnou od pultu. A ve zboží se splést dá snad jen v chlebu.