Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
komentoval
Před 8 měsíci
Osobně mám rád vaječinu udělanou až "do sucha", tedy vejce pořádně opražit na pánvi, nesmí tam zůstat žádné tekuté části bílku nebo žloutku, prostě mi ty tzv. "mokré" vaječiny, jak je propagují někteří kuchaři nechutnají, natož , aby mi do vaječiny přidávali mléčné výrobky jako smetanu na zjemnění, to bych nejedl už vůbec... Proto mám někdy problém u ghotelových snídaní, kdy kuchaři připravují vaječinu tzv. "mokrou", tedy za mě nedodělanou, kde ještě plave i částečně tekutý bílek nebo žloutek. Ale chápu, že většina zákazníků i kuchařů asi preferuje tu vaječinu vláčnější, případně s přídavkem smetany...
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
komentoval
Před 1 rokem
Letos se nám také ztratilo zavazadlo při výstražné stávce v Paříži. Takže jedno oblečení a jen to co jsme měli na sobě. Obchod na nákup zavřel před nosem a 6 dní žádná odpověď od Air France .Telefon taky nikdo nebral .Takže jsme přišli o několik výletů...
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Osobně mám rád vaječinu udělanou až "do sucha", tedy vejce pořádně opražit na pánvi, nesmí tam zůstat žádné tekuté části bílku nebo žloutku, prostě mi ty tzv. "mokré" vaječiny, jak je propagují někteří kuchaři nechutnají, natož , aby mi do vaječiny přidávali mléčné výrobky jako smetanu na zjemnění, to bych nejedl už vůbec... Proto mám někdy problém u ghotelových snídaní, kdy kuchaři připravují vaječinu tzv. "mokrou", tedy za mě nedodělanou, kde ještě plave i částečně tekutý bílek nebo žloutek. Ale chápu, že většina zákazníků i kuchařů asi preferuje tu vaječinu vláčnější, případně s přídavkem smetany...