To opravdu civilizovaně nepůsobí.
Na druhou stranu v tomto týdnu má Edeka v Německu kuřecí prsa v akci za 1.59 EUR/ 100g. V přepočtu 40,50 Kč / 100g. Nevím, nevím jestli by za takovou cenu našly v ČR svého kupce.
No mě je upřímně jedno v jakých podmínkách se chová drůbež nebo jiná domácí zvířata, pokud je to v souladu s českou nebo evropskou legislativou a s hygienickými normami, pokud by ta kuřata měla tak kvalitní podmínky k růstu jako mají někde v Holandsku či jinde na západě, tak by asi nestála v akci 49,-Kč/kg...a o tom to je.., to už se v článku totiž nepíše, kolik stojí to kuře v holandském Albertu...
Chudák řidič?
Co rodina strojvedoucího, který byl zcela bez viny.
Nikdo jiný, než řidič nehodu nezpůsobil. Odborné kecy o kvalitě přejezdů tomu hodně pomohou. Přejezd plně odpovídal požadavkům, byl zkolaudován a léta užíván.
No myslím, že to dopadne jako u známé železniční nehody ve Studénce, jak tam vlak narazil do padajícího mostu. Soudy se táhly dobrých 15 let a hledal se viník nehody a u soudu se to "zvrhlo" na "bitvu" soudních znalců, aniž by byl jednoznačně určen viník, sice nějaké zaměstnance stavební firmy potrestali, ale myslím, že to skončilo jen podmínkou a po dlouhých letech. Tady očekávám něco podobného ohledně hledání příčiny, bude se zkoumat ten přejezd po stavební stránce, zda vyhovuje normám a pokud ne, tak kdo za to může, zda projektant, zhotovitel, investor ...atd.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Osobně mám rád vaječinu udělanou až "do sucha", tedy vejce pořádně opražit na pánvi, nesmí tam zůstat žádné tekuté části bílku nebo žloutku, prostě mi ty tzv. "mokré" vaječiny, jak je propagují někteří kuchaři nechutnají, natož , aby mi do vaječiny přidávali mléčné výrobky jako smetanu na zjemnění, to bych nejedl už vůbec... Proto mám někdy problém u ghotelových snídaní, kdy kuchaři připravují vaječinu tzv. "mokrou", tedy za mě nedodělanou, kde ještě plave i částečně tekutý bílek nebo žloutek. Ale chápu, že většina zákazníků i kuchařů asi preferuje tu vaječinu vláčnější, případně s přídavkem smetany...