Bych tomu zaprodanému Burešovi a dalším takovým,dal na talíř beton s asfaltem ať ukáže jak nepotřebná jsou pole a příroda...a nebo ať se nažerou těch peněz co jim z toho beztak jdou...za modrý oči to určitě nedělá...přitom mraky brownfieldů kde by to nevadilo a většinou v oblastech republiky kde je i vyšší nezaměstnanost...Vykopat takové politiky...HANBA!!!
Můj služební Rapid 3/2018 má teď konkrétně najeto 347000km a vše na motoru původní turbo, spojka i rozvody..ano jsou to většinou dálniční kilometry a motor naprosto perfektní. je to hodně o tom jak s tím člověk jezdí,protože primovstrikove motory potřebují šlapat v otáčkách aby se nezanesly karbonem...pamatuji si dodnes jak za námi přišli a řekli že budeme přecházet z 1.2 tsi na 1.0 tsi tříválec,nebyly jsme nadšení ale dnes bych jiné nechtěl...na druhou stranu už jsem viděl i hodně motoru,které se nedožily první výměny oleje ale je to většinou o řídiči...
Jsem rád že jsou ještě mezi námi lidé, kteří se nebojí nezjištně zastat slabšího.Velký respekt studentovi!!!.a velká hanba těm všem co prošli okolo bez povšimnutí mohli alespoň zavolat policii...příště můžou potřebovat sami pomoc. A je jedno zda je nějaký idiot napadne nebo půjde o zdraví... Na to by měli myslet.
Takhle nedávno v jednom marketu,koukal jsem jak markuje a říkám že to má stát polovinu. A že prý jestli mám kartičku,řekl jsem ať mi vysvětlí poloviční rozdíl ceny s nebo bez kartičky..tak jsem ji to tam nechal a šel do pr...a takhle by to chtělo dělat všichni a všude...za chvíli nám to zboží prodají za poloviční čili normální cenu jen pokud uděláme přemet nebo co? Ať se jdou vycpat...
Já když jsem zařizoval kuchyň (mám pracovní desku cca 6 m a zakončené do malého L.Byl jsem napred v IKEA,tam nic nesektoroveho nemají,druhé kuchyňske studio v Libušíně,cena cca 150-160 tisíc. Nakonec jsem dal na doporučení kamarádky a vedle na Doksech mají dva bratři truhlářství,kuchyně na míru, materiál mě prý přežije a dal jsem cca 130 tisíc...takže jen doporučuji české dobré řemeslníky..už slouží 4 roky a je jako nová.a tak je to se vším ne jen s kuchyní.vybirat lokální kvalitu...
Za mých mladých let se topilo vším co hořelo. Ano byl to smrad a když jsme jako děti byly celé dny venku i v zimě tak jsme přišly domu zmrzlé,špinavé a smradlavé ale šťastné. A ani já ani nikdo z mých vrstevníků nějak zvlášť nechuraví.Dnes děti sedí víceméně doma u televize..to si myslím že je horší než topení dřevem v moderních kotlích a krbech..ať jdou všichni byrokraté do...ale asi jsem staromódní.
Nejsem odtamtud tak nemohu posoudit jaká to byla ruina nebo to šlo při troše dobré vůle zachránit ale do pr.....e,ja když jsem si vybíhal stavební kolečko na přístavbu domu,tak jsem musel dodržovat zákony jinak by se se mnou nikdo nepáral..v takovýchto případech by neměla "hrozit" směšná pokuta pár set tisich ale měla by být minimální částka pokuty v řádech milionů...pak si nemá každý se zákony vytírat... víte co...
Za prvé tento pořad je úplně k ničemu...to můžou natočit u piva v hospodě a bude to mít lepší úroveň..za druhé komentátorovi by měli říct která kamera je zrovna zapnutá a za třetí to že reklamu na mekáč dělá Forejt který má být nějaký kuchařský eso? Nevím neznám ho ale kdyby jim dělal reklamu dejme tomu prodavač z elektra,tak by se asi jaksi minula účinkem a všichni by zase řvali kdo to je že ho neznají...takže ať si dělá co chce,nikdo tam není povinen chodit...a složenky se taky samy nezaplatí..
0
Sledujících
1
Sleduje
0
Sledujících
1
Sleduje
Njn co dodat voda si nevybírá,třeba to taky časem pochopí... A třeba dostane rozum...komu není z hůry dáno...tomu dá třeba pojišťovna.